KEP-ePass: «Τέλος» στις ουρές αναμονής – Ψηφιακά η κράτηση αριθμού προτεραιότητας

17:34 7/9/2022 - Πηγή: Emea.gr

Οριστικό «τέλος» στις ουρές αναμονής στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, έρχεται να δώσει το KEP-ePass. Χάρη στη νέα υπηρεσία η εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ γίνεται καλύτερη, απλούστερη και ταχύτερη. Και αυτό γιατί το KEP-ePass, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του rantevou.kep.gov.gr, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να δεσμεύουν τον αριθμό προτεραιότητας για εξυπηρέτηση με φυσική

παρουσία σε 31 ΚΕΠ της χώρας.

Χάρη στο KEP-ePass οι πολίτες μπορούν μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου να προβαίνουν σε κράτηση αριθμού προτεραιότητας για την εξυπηρέτησή τους. Επίσης, μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο ποιος αριθμός εξυπηρετείται και πόσος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής μέχρι να φτάσει η σειρά τους.

Το KEP-ePass εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του δικτύου των ΚΕΠ, ξεκινώντας την πιλοτική του λειτουργία από 31 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ προβλέπεται να επεκταθεί σύντομα και σε άλλα ΚΕΠ.

Την ίδια ώρα έχει εγκατασταθεί εξοπλισμός στον χώρο των ΚΕΠ, ο οποίος περιλαμβάνει εκδοτήρια αριθμών προτεραιότητας και οθόνες που εμφανίζουν τον τρέχοντα αριθμό προτεραιότητας.

Η διαχείριση και η κλήση των αριθμών προτεραιότητας από τους υπαλλήλους των ΚΕΠ θα γίνεται μέσα από το περιβάλλον της Πλατφόρμας Επισκέψεων ΚΕΠ, σε ειδική ενότητα που έχει προστεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR. 

Keywords
Τυχαία Θέματα