LG: Οικιακές συσκευές με άξονα τη βιωσιμότητα

Οι οικιακές συσκευές της LG έχουν σχεδιαστεί με άξονα τη βιωσιμότητα και τεχνολογία αιχμής. Η εταιρεία προάγει το έξυπνο σπίτι, αναδεικνύοντας τη σημασία της διασυνδεσιμότητας και της αυτοματοποίησης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ηγετική της θέση στον τομέα των οικιακών συσκευών.

Η Δανάη Ματσιούλα, Home Appliances Commercial Manager της LG Electronics,

υπογραμμίζει τον στόχο της LG να προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών, ενώ επενδύει σε υψηλότερα μερίδια σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως ψυγεία και πλυντήρια.

Το όραμα της LG για το έξυπνο σπίτι, την αυτοματοποίηση και τη συνδεσιμότητα

Η LG παρέχει γρήγορο έλεγχο, υψηλή φροντίδα και ενεργειακή απόδοση μέσω της τεχνολογία LG ThinQ AI, η οποία μαθαίνει τον τρόπο ζωής του καταναλωτή, τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες.
Επιπλέον, όπως επισημαίνει η Δανάη Ματσιούλα, η εταιρεία δημιούργησε ένα έξυπνο οικιακό οικοσύστημα, με άξονα την ευκολία. Συγκεκριμένα με το ThinQ, οι έξυπνες συσκευές συνδέονται μεταξύ τους προσφέροντας μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Για παράδειγμα, μέσω της τεχνολογίας Smart Pairing, το LG πλυντήριο επικοινωνεί με το LG στεγνωτήριο, επιλέγοντας αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος με βάση το πρόγραμμα πλύσης.

Η LG αποδεικνύει κάθε φορά ότι πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το ΑΙ, το οποίο ήδη έχει ενσωματώσει σε επιλεγμένα προϊόντα της. Όλο και περισσότερες συσκευές της LG διαθέτουν υψηλή ενεργειακή κλάση, στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ξεχωρίζουν για την κομψή σχεδίαση και την ανθεκτικότητα τους μέσα στο χρόνο.
Επιπλέον, όπως παρουσιάστηκε και στην IFA 2024 το LG Affectionate Intelligence (AI) Home της LG, αποτελεί τη λύση του έξυπνου σπιτιού -AI Home- που κατανοεί σε βάθος τις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα στο μέλλον, μέσω μιας ευρείας γκάμας οικιακών λύσεων τεχνητής νοημοσύνης που καλύπτουν κάθε ανάγκη και τρόπο ζωής.

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο της ανάπτυξης οικιακών συσκευών από την LG

Κεντρικός άξονας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τομέα των οικιακών συσκευών από την LG αποτελεί η βιωσιμότητα. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Δανάη Ματσιούλα, κύριος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που όχι μόνο βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και υποστηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η LG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών συσκευών που διακρίνονται για την ενεργειακή τους απόδοση και τις έξυπνες τεχνολογίες που ενσωματώνουν, όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη.
Τέλος, η Δανάη Ματσιούλα δήλωσε πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα λανσάρουν στην ελληνική αγορά εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές όπως φούρνοι και εστίες, διευρύνοντας τις επιλογές των καταναλωτών για την κουζίνα τους.

Keywords
Αναζητήσεις
lg-oikiakes-syskeves-me-axona-ti-viosimotita.htm
Τυχαία Θέματα