Made by Google 2024: Παρουσίασε νέα προϊόντα και προηγμένες δυνατότητες AI

20:13 14/8/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η εκδήλωση Made by Google 2024 παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το μέλλον, όπου οι συσκευές και οι υπηρεσίες που υποστηρίζονται από AI συνεργάζονται απρόσκοπτα για να ενισχύσουν τις εμπειρίες των χρηστών. Η Google αποκάλυψε τη νέα της σειρά προϊόντων και τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με τον CEO

της εταιρείας, Sundar Pichai να ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει μια σειρά προϊόντων που αναδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας στην ενσωμάτωση προηγμένων δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης στο οικοσύστημα της.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η σειρά Pixel 9, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold. Με την υποστήριξη του τσιπ Tensor G4 της Google, αυτές οι συσκευές διαθέτουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ταχύτερη φόρτιση και αναβαθμισμένες κάμερες. Η σειρά εισάγει αρκετές δυνατότητες που υποστηρίζονται από AI, όπως το Pixel Weather για προβλέψεις καιρού, το Add Me για τη συγχώνευση ομαδικών φωτογραφιών με ατομικά πλάνα και το Made You Look για την προσέλκυση της προσοχής των παιδιών στο Pixel 9 Pro Fold. Η δυνατότητα Call Notes, μια μοναδική προσφορά, συνοψίζει και μεταγράφει τηλεφωνικές συνομιλίες, αποθηκεύοντας τα δεδομένα τοπικά για λόγους ιδιωτικότητας.

Η εκδήλωση σηματοδότησε επίσης την εισαγωγή του Gemini AI, του προηγμένου βοηθού AI της Google που αντικαθιστά τον Google Assistant ως προεπιλογή στις συσκευές Android. Το Gemini Live προσφέρει πιο προηγμένες συνομιλητικές ικανότητες και καλύτερη κατανόηση των αλληλεπιδράσεων των χρηστών. Η ενσωμάτωση του Gemini εκτείνεται σε διάφορες εφαρμογές της Google, επιτρέποντας την πολυδιεργασία και την επεξεργασία δεδομένων στη συσκευή για λόγους ιδιωτικότητας. Το Pixel Studio, μια αποκλειστική εφαρμογή δημιουργίας εικόνας για τις συσκευές Pixel 9, επιδεικνύει τη δύναμη του Gemini AI στη δημιουργία περιεχομένου που υποστηρίζεται από AI.

Η Pixel Watch 3 έκανε το ντεμπούτο του με πιο φωτεινή οθόνη και βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ενώ τα Pixel Buds Pro 2 παρουσίασαν το τσιπ Tensor A1 για μικρότερο μέγεθος και ενισχυμένη συμβατότητα με το Gemini Live. Και οι δύο συσκευές ενσωματώνονται άψογα με άλλα προϊόντα της Google, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν έξυπνες οικιακές συσκευές και να έχουν πρόσβαση σε διάφορες δυνατότητες απευθείας από τα wearables τους.

Επίσης, το Nest Learning Thermostat έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση, ενσωματώνοντας το Gemini AI για πιο φυσικές γλωσσικές αλληλεπιδράσεις. Το ανανεωμένο Nest διαθέτει αναβαθμισμένο υλικό και βελτιωμένες δυνατότητες έξυπνου σπιτιού. Η Google αποχαιρέτησε επίσης τη σειρά Chromecast, παρουσιάζοντας το Google TV Streamer ως αντικατάσταση. Αυτή η νέα συσκευή συνδυάζει δυνατότητες streaming με λειτουργικότητα έξυπνου οικιακού κόμβου, υποσχόμενη αναβαθμίσεις υποστηριζόμενες από το Gemini στο μέλλον.

www.startupper.gr

Keywords
Αναζητήσεις
made-by-google-2024-parousiase-nea-proionta-kai-proigmenes-dynatotites-ai.htm
Τυχαία Θέματα