Ανάδειξη νέου ΔΣ στον ΣΕΙΒ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Νίκας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εμμανουήλ Τριποδιανός
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Μαριάκης
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: Δερκυλίδας Δημήτρης Καλογρίδης
ΜΕΛΗ: Ιωάννα Κάσδαγλη, Αναστασία Ντέντε, Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Νίκας, υπογράμμισε πως θα αποτελέσουν πολύτιμο συνεργάτη στη χάραξη πολιτικής υγείας.

«Ο

ρόλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην ενίσχυση και εξέλιξη της Ιατρικής Τεχνολογίας στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημαντική συμβολή των ιατρικών τεχνολογιών, υπηρεσιών και λύσεων στους ασθενείς, στο υγειονομικό σύστημα περίθαλψης και πρόληψης, καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία.  Ως εκ τούτου, ο ΣΕΙΒ θα αποτελέσει πολύτιμο συνεργάτη στη χάραξη πολιτικής υγείας, διευκολύνοντας την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες».

Παράλληλα, στάθηκε στο ότι η ιατρική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να μετασχηματίσει το σύστημα Υγείας και ο Σύνδεσμος θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Τηρώντας τον Κώδικα Δεοντολογίας του ΣΕΙΒ, δεσμευόμαστε να εργαστούμε με συνέπεια και αξιοπιστία. Το νέο ΔΣ αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με αίσθημα ευθύνης, ενισχύοντας το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα για την ανάδειξη της αξίας της ιατρικής τεχνολογίας.

Προωθούμε την υπεραξία του κλάδου μας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες θεραπείες και αξιόπιστα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Η Ιατρική Τεχνολογία δύναται να μετασχηματίσει το σύστημα Υγείας, και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε προς αυτόν τον κοινό στόχο».

Keywords
Αναζητήσεις
anadeixi-neou-ds-ston-seiv.htm
Τυχαία Θέματα