Γρηγοριάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μνημονιακό»

12:30 19/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν μνημονιακό κομματικό συνδυασμό, από όπου κι αν προέρχεται. Κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό». Η ρητή διαβεβαίωση ανήκει στον -πλέον- πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και υποψήφιο του κόμματος στη Β1 Αθηνών, Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Την αποδοχή και αναγνώριση από το ευρύ κοινό, τη γνώρισε στο τέλος της δεκαετίας (1990) μέσα

από την κωμική σειρά: «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Έκατσε στο βουλευτικό έδρανο το 2019. Από τότε ως και το κλείσιμο της βουλής -για τις εκλογές της 21ης Μαΐου- ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25. Ο κύριος Γρηγοριάδης μίλησε στο GOV NEWS, μεταξύ άλλων, για τους λόγους που τον οδήγησαν στη μετάβαση από την υποκριτική στην κεντρική πολιτική σκηνή. Επισημαίνοντας ότι «τα πάντα είναι πολιτική, τελικά, και η θέση απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό».

Ακόμα, για το περιβόητο «ΔΗΜΗΤΡΑ» που «επιχειρεί να κόψει το μακρύ χέρι των τραπεζών». Σημείωσε πως ο κύριος Τσίπρας «προτίμησε να κάνει προεκλογική προγραμματική συμφωνία με τον Γερμανό Καγκελάριο, παρουσιάζοντάς του στα τέλη Απριλίου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προς έγκριση! Μετά τις εκλογές, λοιπόν, δε θα έχει καμία σημασία η οποιαδήποτε συζήτηση».

Περισσότερα στο govnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα