Η Τέιλορ Σουίφτ κυριαρχεί στα MTV VMAs 2024

10:37 15/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχθηκε σε πρωταγωνίστρια των φετινών MTV Video Music Awards, καθώς πέτυχε αριθμό-ρεκόρ στα βραβεία που κέρδισε και εδραίωσε θέση της ως η πιο πολυβραβευμένη σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία των VMAs. Η σούπερ σταρ της ποπ πήρε συνολικά επτά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου

του πολυπόθητου βραβείου για το βίντεο κλιπ της χρονιάς, ανεβάζοντας το σύνολο των βραβείων από τα MTV VMAs που έχει κερδίσει στην καριέρα της σε 30.

Οι νίκες της Σουίφτ την Τετάρτη ξεπέρασαν το προηγούμενο ρεκόρ της Μπιγιόνσε με 25 VMA ως σόλο καλλιτέχνης, συν 2 με τους Destiny’s Child και 2 ακόμη με τον Jay-Z ως The Carters. Η πρώτη της νίκη στη βραδιά ήρθε για την καλύτερη συνεργασία μαζί με τον Post Malone για το κομμάτι τους «Fortnight».

Η 34χρονη καλλιτέχνιδα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η μοναδική ερμηνεύτρια που έχει λάβει πέντε φορές το βραβείο του βίντεο της χρονιάς. Μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια τον σύντροφό της, Τράβις Κελς, την στιγμή που παρέλαβε το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς.

«Πάντα άκουγα κάποιον να ζητωκραυγάζει από την άλλη πλευρά του στούντιο όπου γυρίζαμε [το μουσικό βίντεο κλιπ «Fortnight»]», θυμήθηκε με αγάπη κρατώντας το αγαλματίδιο του “Moonman”. «Και αυτό το ένα άτομο ήταν ο φίλος μου ο Τράβις. Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση και μαγεία και θέλω να τον ευχαριστήσω που το πρόσθεσε αυτό στα γυρίσματα μας, γιατί θα το θυμάμαι πάντα».

Η κυριαρχία της Σουίφτ ήταν μέρος μιας ευρύτερης τάσης στα επετειακά VMA για την 40ή επέτειο, όπου οι γυναίκες καλλιτέχνιδες κυριάρχησαν στη σκηνή και πήραν σχεδόν όλα τα σημαντικά βραβεία. Το ανερχόμενο αστέρι Σαμπρίνα Κάρπεντερ κέρδισε το τραγούδι της χρονιάς για το «Espresso», ενώ η Lisa από τις Blackpink, η Anitta και η Tyla πήραν επίσης τρόπαια.

Η τελετή, την οποία φιλοξένησε η Megan Thee Stallion, περιλάμβανε αξέχαστες εμφανίσεις από πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όμως η βραδιά άνηκε αναμφισβήτητα στην Τέιλορ Σουίφτ και το ρεκόρ της.

Keywords
Αναζητήσεις
i-teilor-souift-kyriarchei-sta-mtv-vmas-2024.htm
Τυχαία Θέματα