Κ. Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε άμεσα έρευνες για φυσικό αέριο»

09:40 8/11/2022 - Πηγή: Emea.gr

Για απίστευτα ψέματα, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμία σύνδεση με την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για το δημοσίευμα της εφημερίδας, Documento, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και το δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου.

«Υπάρχει άραγε Έλληνας, που να πιστεύει, που να πιστεύει πως παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς κανένα στοιχείο

και καμία απόδειξη; Αυτό είναι ντροπή και αίσχος», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε πως ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, θα αποδειχθεί εθνικά επικίνδυνος, εάν δεν προσκομίσει στοιχεία στην Δικαιοσύνη για τα στοιχεία, που φιλοξενεί η εφημερίδα του. «Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση να πέφτει σε αυτό το επίπεδο, ουδέποτε ισχυρίστηκα πως δεν υπάρχει παρακολούθηση, και κέντρο, που χειρίζεται το κακόβουλο λογισμικό predator, αλλά είναι πολύ διαφορετικό αυτό, από το να κατηγορεί κάποιος τον πρωθυπουργό ότι ενορχηστρώνει αυτήν την παρακολούθηση. Δεν γνωρίζω από ποιον γίνονται οι παρακολουθήσεις, πρέπει να το μάθουμε, δεν είναι η ΕΥΠ, που χειρίζεται κακόβουλα λογισμικά και εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα, που θα απαγορεύσει ρητά τη χρήση κακόβουλων λογισμικών.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα