Κων. Κυριακόπουλος: Ο οραματιστής CEO, master της τεχνητής νοημοσύνης για τον τομέα της ναυτιλίας

16:30 11/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος είναι συνιδρυτής και CEO της DeepSea Technologies, μιας πρωτοποριακής startup που αναπτύσσει λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για τον τομέα της ναυτιλίας. Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Η βαθιά μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη είναι οι τομείς δραστηριοποίησής

του, με διδακτορικό στη βαθιά μάθηση στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, όπου μαζί με τον φίλο και συνιδρυτή της εταιρείας Ρομπέρτο Κούστα, έφεραν την τεχνητή νοημοσύνη στη ναυτιλία. Το 2017, ίδρυσαν την DeepSea αλλάζοντας το παιχνίδι στη ναυτιλία με όχημα την AI.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη λύσεων που βασίζονται στην AI για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των πλοίων, τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και την ενίσχυση της ασφάλειας. Έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνώριση για το έργο του, συμπεριλαμβανομένης της ανάδειξής του από το Forbes 30 Under 30. Το πάθος του για την τεχνητή νοημοσύνη και η δέσμευσή του στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων τον έχουν καταστήσει master στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης για τον ναυτιλιακό κλάδο.

Keywords
Αναζητήσεις
kon-kyriakopoulos-o-oramatistis-ceo-master-tis-technitis-noimosynis-gia-ton-tomea-tis-naftilias.htm
Τυχαία Θέματα