Λουκάς Αποστολίδης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη εξουσίας και μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης»

06:50 3/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Είναι από τα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που συνδυάζουν εμπειρία, δυναμισμό και όρεξη για νέες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές.

Έζησε τα χρόνια της παντοδυναμίας του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και οραματίζεται μια νέα δυναμική αρχή για το κόμμα της «αλλαγής».

Αναφερόμενος σε επικείμενη μετεκλογική

συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε με έμφαση ότι «η γραμμή Ανδρουλάκη, ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας είναι εύλογα εναρμονισμένη με τη στρατηγική της αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, τόνισε όμως, ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συνεργαστεί θέτοντας τρεις βασικές προϋποθέσεις.

Επίσης, απαντώντας στο ερώτημα ποιος θα είναι πρωθυπουργός την επόμενη ημέρα των εκλογών υπογράμμισε με νόημα πως «είναι αυτονόητο ότι ο κάθε αρχηγός φιλοδοξεί να γίνει Πρωθυπουργός», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον πρωθυπουργικό θώκο και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εντάσσονται, κατά κύριο λόγο με τη ΝΔ, υπογράμμισε τα εξής: «Το πολιτικό παιδομάζωμα δεν με εκφράζει και αντιστρατεύομαι αυτές τις πρακτικές. Τώρα όσο για τις τελευταίες παραιτήσεις τις θεωρώ περιθωριακές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ GOVNEWS.GR

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα