Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ με εκτεταμένη αιμορραγία μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

14:50 26/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού ξαφνικά ένιωσε πολύ έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε επάνω στη σκηνή, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών και των συνεργατών της. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο,

όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, με αιμορραγία και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και παραμένει. 

Σύμφωνα με το νεότερο ανακοινωθέν η κατάστασή της είναι κρίσιμη, ενώ παραμένει κλινικά σταθερή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν: 

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος»

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση μετά το επεισόδιο που είχε στη σκηνή του Ηρωδείου, η 86χρονη Μαρινέλλα, λιποθύμησε ενώ ερμήνευε το Εγώ κι εσύ (Τα λόγια είναι περιττά) και διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Υγεία, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο – αιμορραγία, που είχε ως αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. 

Keywords
Αναζητήσεις
marinella-sti-meth-me-ektetameni-aimorragia-meta-to-egkefaliko-epeisodio.htm
Τυχαία Θέματα