Μουντιάλ 2022: Ο Λεβαντόφσκι «κρέμασε» την Πολωνία (vid)

Επιφυλακτικές οι δύο ομάδες, καθώς μετά τη νίκη – σούπερ έκπληξη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής νωρίτερα σήμερα για τον 3ο όμιλο (2-1), μια ήττα στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα μπορούσε να τις αφήσει αρκετά πίσω στη «μάχη» της πρόκρισης στη φάση των «16».

Ochoa saves the day again! @adidasfootball | #FIFAWorldCup

FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) November 22, 2022

Τα πάντα κρίθηκαν ουσιαστικά

στο 58ο λεπτό, όταν ο 34χρονος γκολτζής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κέρδισε πέναλτι από τον Έκτορ Μορένο και το εκτέλεσε ο ίδιος, χωρίς να καταφέρει όμως να νικήσει τον έμπειρο Μεξικανό τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα.

Κάπως έτσι το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μεξικού και της Πολωνίας, σε ένα παιχνίδι που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα, ωστόσο με το αποτέλεσμά του καθιστά ακόμα πιο αμφίρροπο και ενδιαφέροντα τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Μεξικό (Τάτα Μαρτίνο): Οτσόα, Μόντες, Μορένο, Σάντσες, Γκαγιάρδο, Άλβαρες, Ερέρα (71΄ Ροντρίγκες), Τσάβες, Βέγκα (84΄ Αντούνα), Μαρτίν (71΄ Ραούλ Χιμένες), Λοσάνο

Πολωνία (Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς): Στσέζνι, Κας, Κίβιορ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι, Ζαλέβσκι, Κριχόβιακ, Καμίνσκι, Σεμπαστιάν Σιμάνσκι (72΄ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι (87΄ Μίλικ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ
Σαουδική Αραβία 3 (2-1)
Μεξικό 1 (0-0)
Πολωνία 1 (0-0)
Αργεντινή 0 (1-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα