Τι γιόρταζε η οικογένεια Λιντς στον γιοτ που βυθίστηκε και σκόρπισε θάνατο και θλίψη;

21:19 23/8/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η οικογένεια του Βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς και της κόρης του Χάνα, που έχασαν τη ζωή τους όταν το γιοτ τους βυθίστηκε στα ανοιχτά της Σικελίας τη Δευτέρα, δηλώνει συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ.

Μίλησαν για την «ανείπωτη θλίψη» τους, καθώς το τελευταίο πτώμα από το βυθισμένο γιοτ Bayes, που πιστεύεται

ότι είναι της 18χρονης , ανασύρθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

«Οι σκέψεις τους είναι με όλους όσους επλήγησαν από την τραγωδία», ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας. «Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ειλικρινά την ιταλική ακτοφυλακή, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσους βοήθησαν στη διάσωση».

Ιταλοί αξιωματούχοι ερευνούν τις συνθήκες του ναυαγίου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε άλλους πέντε ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η ευρύτερη οικογένεια και οι φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στον Λιντς, ο οποίος ήταν πρωτοπόρος μιας μορφής τεχνητής νοημοσύνης και στην κόρη του, που μόλις είχε κερδίσει μια θέση στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

«Ο Μάικ ήταν το πιο λαμπρό μυαλό και το πιο στοργικό άτομο που γνώρισα ποτέ», είπε ένας στενός φίλος, ο Άντριου Κάντερ. «Το πάθος του για τη ζωή, τη γνώση και όλους τους γύρω του ενέπνεε αμέσως όλους όσους γνώριζε».

Η συμμαθήτρια της Χάνα, Γκρέισι Λι την περιέγραψε ως «εύκολη στην αγάπη, ειλικρινή, αφοσιωμένη, πολύ έξυπνη και πραγματικά ευγενική. Θα τη θυμάμαι πάντα να χαμογελά».

«Είμαστε όλοι απίστευτα σοκαρισμένοι από τα νέα», δήλωσε εκπρόσωπος του σχολείου της, Latymer Upper, στο δυτικό Λονδίνο.
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά τους », πρόσθεσαν.

Μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφή ήταν ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ και η σύζυγός του Τζούντι.

Σε μια δήλωση, η οικογένεια Μπλούμερ περιέγραψε το ζευγάρι ως «απίστευτους ανθρώπους και πηγή έμπνευσης για πολλούς».

Μεταξύ 15 επιζώντων ήταν ένα παιδί ενός έτους και η μητέρα της Χάνα, Αντζελα Μπίκεΐρς.

Η συγκέντρωση της οικογένειας και των φίλων του Μάικ Λιντς στο γιοτ του έγινε μετά το τέλος μιας μακροχρόνιας δικαστικής διαμάχης για την πώληση της εταιρείας Autonomy που ανήκε στον βρετανό επιχειρηματία, όπως αναφέρει το BBC

Αθωώθηκε από πολλές κατηγορίες απάτης στις ΗΠΑ τον Ιούνιο, για τις οποίες αντιμετώπιζε δύο δεκαετίες φυλάκιση.

@Πηγή φωτογραφιών πλατφόρμα X

Keywords
Αναζητήσεις
ti-giortaze-i-oikogeneia-lints-ston-giot-pou-vythistike-kai-skorpise-thanato-kai-thlipsi.htm
Τυχαία Θέματα