Το Μετρό του Ντουμπάι «κλείνει» τα 15 και γιορτάζει με ένα θεματικό τρένο LEGO

16:01 21/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το μετρό του Ντουμπάι έκανε μια διασκεδαστική ανανέωση στους συρμούς με ειδικά θεματικά βαγόνια που σίγουρα θα ομορφύνουν κάθε ταξίδι, με αφορμή τα 15α «γενέθλιά» του, σύμφωνα με το Time Out Dubai. Ανάμεσα στα σχέδια βρίσκεται και το τρένο LEGO, το οποίο θα πραγματοποιεί διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και

θα είναι γεμάτο με χαριτωμένες διακοσμήσεις, αξιαγάπητους χαρακτήρες και εμβληματικά τουβλάκια.

Ο σταθμός Mall of the Emirates έχει επίσης μια νέα εμφάνιση για να σηματοδοτήσει την περίσταση. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να αποκτήσουν μια ειδική έκδοση της κάρτας μεταφορών τρένο LEGO με θέμα τα LEGO, η οποία θα παραμείνει λειτουργική και μετά το πέρας του εορτασμού.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Time Out Dubai (@timeoutdubai)

Το Μετρό του Ντουμπάι προσφέρει ένα σωρό καλούδια και δώρα για να γιορτάσει την επέτειο σε συνεργασία με τους συνεργάτες του LEGO, LEGOLAND Dubai Resort, Igloo και τον Όμιλο Emirates Post.

Η Igloo μοίρασε παγωτά σχεδιασμένα να μοιάζουν με τρένο του Μετρό στο ONPASSIVE, στο Business Bay, στο Burjuman και στο Al Ghubaiba την ημέρα της επετείου. Σε ορισμένα περιτυλίγματα παγωτού περιλαμβανόταν ένας ειδικός κωδικός, που σας έδινε την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις 5.000 εκπτωτικές κάρτες nol Terhaal.

Μάλιστα, όσοι έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα με το Μετρό του Ντουμπάι, δηλαδή στις 9 Σεπτεμβρίου, είχαν δωρεάν πρόσκληση στο LEGOLAND για ένα πάρτι.

Και η Emirates Post κυκλοφόρησε τέσσερα γραμματόσημα περιορισμένης έκδοσης για να τα προσθέσετε στη συλλογή γραμματοσήμων σας.

Τέλος, από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, οι σταθμοί του μετρό του Ντουμπάι θα ζωντανέψουν με μουσική κατά τη διάρκεια του τέταρτου Φεστιβάλ Μουσικής του μετρό του Ντουμπάι.

Keywords
Αναζητήσεις
to-metro-tou-ntoubai-kleinei-ta-15-kai-giortazei-me-ena-thematiko-treno-lego.htm
Τυχαία Θέματα