Το νέο κεφάλαιο των Attica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας

13:55 23/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Με ένα νέο βίντεο στο instagram, η Attica Bank παρουσιάζει το «νέο κεφάλαιο» στο οποίο εισέρχεται με τη συγχώνευσή τη με την Παγκρήτια Τράπεζα και τη συνακόλουθη δημιουργία του 5ου Χρηματοπιστωτικού Πυλώνα.

Στην ανάρτηση διαφαίνονται οι κοινές αξίες των δύο Τραπεζών, που εστιάζουν στην άμεση, ευέλικτη και φιλική εξυπηρέτηση και

στις πελατοκεντρικές λύσεις, ενώ ο σκοπός που μοιράζονται είναι να θέσουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Μάλιστα, αναφέρει πως «η υποστήριξη είναι στο DNA μας».

Με το μότο «μια νέα, μεγάλη, υγιής τράπεζα» τονίζει πως η σύμπραξη τους φέρνει τη διπλάσια δύναμη και τα διπλάσια μεγέθη, καθιστώντας την δικαίως την 5η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα.

     View this post on Instagram           

A post shared by Attica Bank (@atticabank.gr)

Όσον αφορά το εργατικό δυναμικό της, η νέα τράπεζα θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη ομάδα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει χωρίς εμπόδια τις ανάγκες της και τους πελάτες της.

Ανταποκρίνεται σε κάθε τραπεζική ανάγκη:

Εταιρική τραπεζικήΤράπεζα ΙδιωτώνΕπενδυτική τραπεζική BancassuranceWealth ManagementShippingProject Finance

Σύμφωνα με το βίντεο της Attica Bank, συνολικά ο 5ος Τραπεζικός Πυλώνας θα έχει 87 καταστήματα, με τα 28 να βρίσκονται στην Αθήνα, τα 24 στην Κρήτη, τα 6 στην Θεσσαλονίκη και τα άλλα 29 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
to-neo-kefalaio-ton-attica-bank-kai-pagkritia-trapeza.htm
Τυχαία Θέματα