athens agora | Μία Χριστουγεννιάτικη αγορά τέχνης &πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας

Ο Αντώνης, η Εβίτα και ο Χάρης δεν αυτοαποκαλούνται καλλιτέχνες: είναι 3 φίλοι, οι οποίοι εμπνευσμένοι από τα χαρακτηριστικά της αρχαίας αγοράς και τη σημασία της λέξης αυτής αλλά και της δυναμικής της πόλης μας αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια κινητή αγορά τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας, μίας κοινότητας δημιουργών και εκθετών, ονόματι athens’agora που επιδιώκουν να κάνουν το χόμπι τους γνωστό, να αναδειχθούν μέσα από αυτό και να προβάλλουν τη δύναμη της τέχνης και του πολιτισμού.
Λίγο πριν τα
Χριστούγεννα λοιπόν, οι athens’agora έρχονται στην πόλη και συγκεκριμένα στο Frown Tails(www.frowntails.gr) δίπλα στο metro.

Μοναστηράκι, σαν ένας άλλος Άγιος Βασίλης, να φέρουν την 1η τους έκθεση γεμάτη χρώμα & δημιουργία και σας προσκαλούν σε μια πολυμορφική αγορά που θα περιλαμβάνει είδη χειροποίητης τέχνης κάθε λογής (από κοσμήματα και είδη σπιτιού μέχρι παιχνίδια και αντίκες), οικολογικά και βιολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και διαδραστικές παρουσιάσεις από νέους (ή όχι και τόσο) καλλιτέχνες σε διάφορα είδη πολιτισμού.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της 3ημερης έκθεσης θα διεξαχθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις δωρεάν προς το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας μας www.athensagora.org όπου και υπάρχει το αναλυτικό πρόγραμμα. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και είναι διαθέσιμες στο www.athensagora.org, μέχρι της 14/12. Οι Athens’Agora πιστεύουν στη δύναμη της τέχνης και της δημιουργικότητας και στο κατά πόσο αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να διαμορφώσουν ανθρώπους, ιδέες, μια κοινωνία ολόκληρη και να δημιουργήσυν έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής. Κι όλα αυτά γύρω από τη φιλοσοφία του “ζήσε μέσα από αυτό που αγαπάς”. Ελάτε να συμβάλλουμε μαζί στην ανάπτυξη μιας δυνατής πολιτιστικής νοοτροπίας στην Αθήνα και να απολαύσουμε ένα 3ήμερο διαδραστικό event στο κέντρο της πόλης. … Η έκθεση αρχίζει στις 14.00 το Σάββατο 22/12 και όπως τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, είναι φυσικά δωρεάν! Σας περιμένουμε!!! Διάρκεια & Ώρες λειτουργίας Έκθεσης: Σάββατο 22/12: 12.00-00.00 Κυριακή 23/12: 11.00-23.00 Δευτέρα 24/12: 10.00-19.00Frown Tails www.frowntails.com & TranzistorΑγ. Ελεούσης 14 Πρωτογένους, Μοναστηράκι Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensagora.org και στο Official Facebook page μας /athens’agora
Keywords
Τυχαία Θέματα