Η Socializing φοιτήτρια

Φυλή∙ άθροισμα ανθρώπων που διακρίνονται από άλλους βάσει χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Η φυλή Κοροβάι της Ινδονησίας, η φυλή των Μάσο-Πίρο του Περού και η φυλή των Δωριέων. Όμως υπάρχουν και ακόμη τρεις, ιδιαίτερες, νεανικές και μέσα στην τεχνολογία. Ξεκινάνε να εμφανίζονται περίπου προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, είναι φιλικές και σίγουρα ανήκεις και εσύ σε μια απ’ αυτές. Η Samsung της έχει αναγνωρίσει, τις υποστηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τα καλύτερα Τab της αγοράς. Είναι οι 3 φυλές των φοιτητών και έχουμε τα χαρακτηριστικά
τους.

Η «socializing» Φοιτήτρια- Samsung Galaxy Tab 4 10,1’’

Θα τη βρεις να κυκλοφορεί συνέχεια στο δρόμο. Κάπου ανάμεσα σε σχολή, καφέ και φαγητό, η Αφροδίτη προλαβαίνει και ενημερώνει τις σελίδες της στα social media, κάνει τα ψώνια της από το Internet και γράφει την άποψη της σε φοιτητικά portals αλλά και γυναικεία περιοδικά. Η «socializing» φοιτήτρια είναι downtown, έχει πρόσβαση σε όλα τα parties της πόλης και όλοι τη γνωρίζουν με το μικρό της. Ρώτησε την που να πιεις τον πιο γευστικό καφέ αλλά και ποιο event δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Σίγουρα ξέρει αφού ήδη έχει δωρεάν πρόσβαση.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ GALAXY Tab 4 10.1''Με τη μπαταρία μακράς διάρκειας, η «socializing» φοιτήτρια, δε θα μείνει ποτέ offline μέσα στην ημέρα ενώ με τον ισχυρό επεξεργαστή quad core 1.2GHz μπορεί να περιηγείται γρήγορα στο διαδίκτυο ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη της μουσική. Τα διαδικτυακά της ψώνια, οι φωτογραφίες και τα video από τα φοιτητικά πάρτι αποκτούν άλλη αίσθηση με την οθόνη υψηλής ανάλυσης που της προσφέρει το Samsung GALAXY Tab 4. Όλα όσα χρειάζεται η κοινωνική φοιτήτρια για να μπορεί να μην χάνει στιγμή από την επικαιρότητα, μπορεί να τα βρει σε αυτό εδώ το Tab.
Keywords
Τυχαία Θέματα