ΤΕΖΕΝΙS LOVES POP STYLE | Νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13


Πολύ χρώμα και youth style είναι οι γραμμές που εκφράζουν τις νέες τάσεις στις συλλογές της ΤΕΖΕΝΙS για το Χειμώνα, με κομμάτια που είναι ιδανικά για total looks.
H φετινή συλλογή της TΕΖΕΝΙS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13 είναι πιο funky, μοδάτη και χαρούμενη από ποτέ. Μάλιστα, η νέα μούσα, το μοντέλο και fashion
blogger, Αlba Galocha, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το trendy look του ιταλικού brand. Η Alba, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια (στο video που ακολουθεί τη βλέπουμε σε backstage σκηνές από τα γυρίσματα ) και ως γνήσιο style icon μας συστήνει μια μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα, συνδυασμένα με ρούχα casual –από παντελόνια, cardigans και jackets μέχρι αξεσουάρ: μαντήλια, ζώνες, καπέλα, πασμίνες ακόμη και βραχιόλια. Κομμάτια-κλειδιά για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα της Tezenista που διατίθενται σε αρκετά διαφορετικά prints: πουά, floral, αστέρια... Prints που ταιριάζουν τόσο με minimal stylings όσο και με lurex υφές. Γιατί η νέα συλλογή της TEZENIS καταφέρνει να συνδυάζει το glamour ύφος με το νεανικό στυλ, προτείνοντας έτσι πολλές funky και προσιτές οικονομικά, στιλιστικές λύσεις στις νεαρές fashionistas.
Keywords
Τυχαία Θέματα