Βοήθησε την Αθήνα να μπει στην Παγκόμια Έκδοση της Monopoly

Ο χρόνος εκπνέει, απομένουν μόνο λίγες μέρες για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού MONOPOLY HERE & NOW ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ που θα αναδείξει τις πόλεις που θα συμπεριληφθούν στην παγκόσμια, συλλεκτική έκδοση. Μπες τώρα στο Buzzfeed και δώσε την ψήφο σου στην Αθήνα! Ο μεγάλος διαγωνισμός «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» συνεχίζεται για λίγες μόνο μέρες και η αγωνία κορυφώνεται. Τα αποτελέσματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα και η Αθήνα χρειάζεται
ακόμα περισσότερες ψήφους για να εξασφαλίσει μια θέση στο χάρτη της συλλεκτικής έκδοσης. Μέχρι στιγμής, στην πρώτη τριάδα βρίσκονται η Λίμα, η Κωνσταντινούπολη και η Βαρσοβία, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να φέρουμε την Ελλάδα και την Αθήνα στις πρώτες θέσεις!
Ο τελικός διαγωνισμός κλείνει στις 10 Μαρτίου. Από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και 3 Μαρτίου θα κριθεί ποιες 20 πόλεις από τις 80 κατάφεραν να μπουν στο ταμπλό. Από τις 4 ως τις 10 Μαρτίου, όλες οι πόλεις, μικρές και μεγάλες, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για δύο θέσεις στο παιχνίδι MONOPOLY HERE & NOW κατά τη διάρκεια της “Εβδομάδας Τρελής Κάρτας”. Το κοινό μπορεί να συμπληρώσει επιπλέον τοποθεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην αρχική λίστα και οι πόλεις που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα εμφανίζονται ως οι δύο καφέ τίτλοι ιδιοκτησίας στο νέο παιχνίδι. Η εβδομάδα αυτή δίνει την ευκαιρία στις πόλεις που δεν κατάφεραν μέχρι τις 3/3 να μπουν στο ταμπλό να κάνουν την έκπληξη την “Εβδομάδα της Τρελής Κάρτας”. Η τελική λίστα με τις πόλεις που θα εμφανίζονται στο νέο παιχνίδι MONOPOLY HERE & NOW θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα γενεθλίων MONOPOLY. Το παιχνίδι «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει επετειακά πιόνια-σύμβολα και νέους κανόνες. Οι παίκτες θα αγωνίζονται γύρω από το ταμπλό για να επισκεφθούν όσες περισσότερες τοποθεσίες μπορούν, συλλέγοντας σφραγίδες στα διαβατήριά τους καθ’ όλη την διαδρομή, θα εισπράττουν μετρητά από τις πληρωμές των επισκεπτών όταν οι αντίπαλοί τους θα πατούν τις ιδιοκτησίες τους και θα κερδίζει ο πρώτος παίκτης που θα γεμίζει το διαβατήριό του.
Νέες εμπειρίες παιχνιδιού με ψηφιακά και Online Μέσα, ειδική επετειακή έκδοση, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Monopoly και ο μεγάλος αυτός διαγωνισμός για την επιλογή μεγάλων πόλεων που θα συμπεριληφθούν στη «MONOPOLY HERE & NOW: Παγκόσμια Έκδοση» είναι μόνο μερικές από τις επετειακές δράσεις του δημοφιλέστερου παιχνιδιού όλων των εποχών.
Keywords
Αναζητήσεις
μονοπολη παγκοσμια εκδοση
Τυχαία Θέματα