Kοντά στην αδειοδότηση και την Ευρώπη

Θετικά μηνύματα από το μέτωπο της αδειοδότησης αφού ρυθμίζονται τα χρέη προς ποδοσφαιριστές και ομάδες.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, προκειμένου να εξοφλήσουν τις οφειλές που έχουν οι «Πράσινοι» και να παρουσιάσουν τα απαιτούμενα παραστατικά στην εκδίκαση της έφεσης για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη.

Με σκοπό να ρυθμιστούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έτρεχαν σε ραντεβού και σε
επικοινωνίες με ομάδες και μάνατζερ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (28/5) ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την Τρίτη. Χθες, ιθύνοντες της ΠΑΕ επικοινώνησαν με την Σετουμπάλ, την Μαρσέιγ και την Τζένοα, τις οποίες κι ενημέρωσαν πως την Τρίτη θα τους καταβάλουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Το ίδιο έγινε και με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση και αισιοδοξία οτι η ομάδα θα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.

Μετά τις απαραίτητες πληρωμές σε ομάδες και παίκτες, θα συνεχιστεί το τρέξιμο μέχρι να μαζευτούν όλα τα χαρτιά που απαιτούνται για να κατατεθούν στο φάκελο και αυτός να είναι πλήρης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διακατέχονται από μια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα, αναμένοντας να έχουν στα χέρια τους σήμερα το πρωί τα 4,2 εκ. ευρώ που απαιτούνται σε πρώτη φάση.
Εξασφάλιση δανείου από Πειραιώς (;)
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος τελικά εξασφάλισε δάνειο (πιθανολογείται από Πειραιώς), το οποίο οι «Πράσινοι» θα εισπράξουν σήμερα (29/5) και εν συνεχεία θα αρχίσουν να αποπληρώνουν τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες στις οποίες οφείλονται χρήματα. Μέλλει να ανακοινωθεί το ακριβές ποσό δανειοδότησης και οι όροι αποπληρωμής.
Keywords
Τυχαία Θέματα