«Ερυθρόλευκη» προπαγάνδα στο επίσημο site του Παναθηναϊκού επί Τζίγγερ!

Αποκάλυψη του GreenZone: Απίστευτα ψέματα στο ενημερωτικό δελτίο του Παναθηναϊκού, σχετικά με την ιστορία του Συλλόγου, τα οποία στηρίζονται σε όσα έγραφαν επί Βαρδινογιάννη «ερυθρόλευκες πένες» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ!
Γεμάτο θησαυρούς είναι το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το GreenZone αποκαλύπτει τον «κατακόκκινο» τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του ιδιοκτήτη Γιάννη
Βαρδινογιάννη έβλεπαν την ιστορία του Συλλόγου προ πολυμετοχικότητας. Όταν μάλιστα γνωρίζουμε πως τέτοιες εποχές, αμείβονταν με 15.000 ευρώ μηνιαίως όσοι είχαν συμβουλευτικό ρόλο, τότε πραγματικά είναι να βγαίνει κανείς από τα ρούχα του...

Στις σελίδες 86-87-88 του ενημερωτικού δελτίου αναγράφεται περιληπτικά η ιστορία του Παναθηναϊκού (όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί που την έγραψαν). Όλες οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το επίσημο site της ΠΑΕ, όπως χαρακτηριστικά γράφει το δελτίο. Δεδομένου ότι η ίδια ακριβώς ιστορία είναι γραμμένη στο ενημερωτικό δελτίο του 2008, αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για όσα γράφονταν στο site της ΠΑΕ πριν εμφανιστούν οι... κακοί πολυμετοχικοί που αλλοίωσαν το DNA του συλλόγου, όπως κάποτε φώναζαν τα γνωστά «παπαγαλάκια».

Ευτυχώς, μετά το 2008 τα όποια λάθη και οι κραυγαλαίες παραλήψεις διορθώθηκαν και η ιστορία που είναι αναρτημένη στο site είναι ικανοποιητική για όποιον επιθυμεί περιληπτικά να μάθει το παρελθόν του Τριφυλλιού.

Τι γράφει λοιπόν το ενημερωτικό δελτίο και κυρίως τι δε γράφει;

* Αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι τη λέξη Ολυμπιακός. Για παράδειγμα ενώ αναφέρεται το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, δεν γίνεται κουβέντα για ούτε ένα ματς με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

* Υπάρχει αναφορά στον πρώτο ξένο προπονητή που είχε ο Παναθηναϊκός, Μίλκο Φόρνερ (με λάθος στη χρονολογία πρόσληψης) αλλά αποφεύγεται η αναφορά σε έναν από τους σπουδαιότερους προπονητές που είχε ποτέ η ομάδα. Στον Γιόζεφ Κίνσλερ (ή Κιούνσλερ όπως τον έγραφαν τότε οι εφημερίδες) που διαδέχθηκε τον Φόρνερ. Γιατί τον παρέλειψαν; Μα φυσικά γιατί τότε θα έπρεπε να αναφέρουν και το επίτευγμα της νίκης του αήττητου πρωταθλήματος του 1930 με νίκη 8-2 επί του Ολυμπιακού.

* Η ιστορία που γράφει το ενημερωτικό δελτίο (υπενθυμίζουμε με μοναδική πηγή την ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού επί ιδιοκτησίας Γιάννη Βαρδινογιάννη) αναφέρει το αήττητο πρωτάθλημα του 1964. Μην ρωτήσετε αν υπάρχει λέξη για το τελευταίο ματς - άθλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον περίφημο γύρο του θριάμβου από το Ζαχαρία Πιτυχούτη... Ούτε κουβέντα!

* Και τώρα τα ακόμα πιο εξωφρενικά... Ορίστε τι γράφουν οι 100% ερυθρόλευκες πένες που σύνταξαν την ιστορία του Παναθηναϊκού στο site της ΠΑΕ για το 1908:

«Στο πρώτο επίσημο τουρνουά, ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών έπαιξε εναντίον του Πειραϊκού, την ομάδα από την οποία τελικά εξελίχθηκε ο σημερινός Ολυμπιακός Πειραιά(...)»!

Ερυθρόλευκη προπαγάνδα και ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ μέσα στην ίδια την ιστορία του Παναθηναϊκού που γράφτηκε κάποτε στο site του Τριφυλλιού και διαιωνίζεται μέχρι σή
Keywords
Τυχαία Θέματα