Γκάλοπ: Θα βάλει τα 28 εκατ. ευρώ ο πρίγκιψ;

Ψηφίστε τι πιστεύετε: Θα βάλει τα 28 εκατομμύρια ευρώ ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, ώστε να εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό, ή όχι;
Ψηφίστε στο νέο γκάλοπ του GreenZone. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξαν διάπλατα την πόρτα του Τριφυλλιού στον Σαουδάραβα μεγιστάνα Φεϊζάλ και άπαντες βρίσκονται με κομμένη την ανάσα για τις εξελίξεις...

Η ΑΜΚ είναι ανοιχτή, οι μέτοχοι έχουν παραιτηθεί του δικαιώματός τους και τίποτα και κανείς δεν
εμποδίζει τον πρίγκιπα που έχει εκπρόσωπο τον Βλάση Τσάκα και δικηγόρο την Κασσιανή Μιχαπούλου να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του και να βάλει τον Παναθηναϊκό στον πύραυλο της εκτόξευσης.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν και η ώρα να λάμψει η αλήθεια έχει φτάσει. Ό,τι δεν έκανε, για τους δικούς του λόγους, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στα πρώτα πριγκιπικά παραμύθια (τότε που επί μισό χρόνο εξουσιοδοτούσε δικηγόρους για τις παρκαρισμένες μετοχές του, έψαχνε γνήσια υπογραφής, επιταγές και υπέγραφε MoU) έπραξαν οι τωρινοί μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Άνοιξαν την ΑΜΚ στο ποσό που ζήτησε ο πρίγκιψ και περιμένουν το... ρευστό.

Εξυπακούεται πως αν τελικά δεν βάλει τα 28 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί (σε πρώτη φάση, γιατί ακολουθούν άλλα 140), τότε οι μέτοχοι και η νυν διοίκηση δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι και θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Click Here for PollOnline Survey
Conjoint Analysis
| Polls
| Mobile Surveys

| Feedback Tab
View MicroPoll
Keywords
Τυχαία Θέματα