Γίνεται (εκ νέου) ομάδα λαϊκής βάσης

Αύριο (17/8) -εκτός απροόπτου- εγκρίνεται η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ...
Τυπικό χαρακτήρα αναμένεται να έχει η αυριανή (17/8) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, με τιμή μετοχής 0.33 ευρώ και με κατώτερο πλαφόν 300 μετοχές, δηλαδή 99 ευρώ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος
που είχε κάνει και τη σχετική εισήγηση τον Σεπτέμβριο του 2011 έχει εξουσιοδοτήσει τον Δημήτρη Γόντικα. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και από άλλους μετόχους, ενώ και η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι πιθανό να «πετάξει το μπαλάκι» στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως οι αναβολές που οδήγησαν τελικά στην ακύρωση της προηγούμενης ΑΜΚ ήταν άνευ προηγουμένου, με τις παραλήψεις και τις καθυστερήσεις για το ενημερωτικό δελτίο που εν τέλει δεν εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να είναι επιεικώς… ανεξήγητες.

Αύριο, αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, θα εγκριθεί η ΑΜΚ που θα γεμίσει -μέχρι ενός βαθμού- τα ταμεία του Παναθηναϊκού, καθώς αρκετοί μέτοχοι θέλουν να διατηρήσουν το ποσοστό τους, ενώ ανοίγουν οι πόρτες και για τους απλούς φιλάθλους που επιθυμούν να γίνουν μικρομέτοχοι της ΠΑΕ. Με λίγα λόγια το Τριφύλλι γίνεται –με μετοχές στα χέρια αυτή φορά- ομάδα λαϊκής βάσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα