Κάλεσμα Φερέιρα προς τους μετόχους να βρουν λύση

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, όπου ο Παναθηναϊκός απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχοντας στη σύνθεσή του και τον Σωτήρη Νίνη και πήρε τη νίκη (1-0), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφέρθηκε και στις διοικητικές εξελίξεις χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Μάλιστα ο πορτογάλος προπονητής κάλεσε τους μετόχους
να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο: «Τον τελευταίο χρόνο χάσαμε περισσότερα απ' όσα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και ως επαγγελματίας και έχοντας δουλέψει μεγάλο διάστημα στην ομάδα αυτή που αγαπώ θα ήθελα να πως στους ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μπει σε ένα σωστό δρόμο ο σύλλογος. Εμείς θα συνεχίσουμε την σοβαρή και εντατική δουλειά με σεβασμό προς τον σύλλογο και την ιστορία του».

Όσο για το ματς τον ΟΦΗ ο Φερέιρα υποστήριξε: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου πετύχαμε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και τουλάχιστον ακόμη δύο τέρματα. Πολύ καλά ήταν και τα πρώτα 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο μετά η ποιτότητα έπεσε, ενώ το ματς διακοπηγε για ακόμη μια φορά. Οι φίλαθλοι έπαιξαν τον ρόλο τους. Δεν είναι εύκολο να παραμένουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες όταν στις κερκίδες πέφτουν βεγγαλικά και κροτίδες. Ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά.
Κερδίσαμε δίκαια, σε αρκετές περιπτώσεις είχαμε αφλογιστία, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Και αυτό πολλές φορές μπορεί να γίνει επικίνδυνο, γιατί όταν δεν βάζεις γκολ τις ευκαιρίες σου, μπορεί να το κάνει ο αντίπαλος. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την νίκη που πέτυχαν. Αν κάποιος έβλεπε τον αγώνα που έπαιξε σήμερα η ομάδα έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στον σύλλογο τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα πίστευε όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα