Κανονικά στα ταμεία τα χρήματα της UEFA

Κανένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες δεσμεύονται προσωρινά τα χρήματα της UEFA για οικονομικές ατασθαλίες...
Ο Παναθηναϊκός «ξέφυγε» από τον κίνδυνο της προσωρινής δέσμευσης των μπόνους της UEFA. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε τις 23 ομάδες που δεν τήρησαν το νέο καθεστώς οικονομικής νομιμότητας
και ανάμεσά τους δεν βρίσκεται το Τριφύλλι.

Αυτό σημαίνει πως τα 2.8 εκατ. ευρώ που αναλογούν στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα μπουν κανονικά στα ταμεία του Παναθηναϊκού εντός των ερχόμενων ημερών.

Θα ακολουθήσει ωστόσο και δεύτερος έλεγχος στον Παναθηναϊκό στο τέλος του Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες με τους διακανονισμούς που έχει κάνει.

Οι σύλλογοι που δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τις οφειλές τους και οφείλουν να το κάνουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι οι ακόλουθοι:

Αναλυτικά η λίστα: Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Σαράγεβο Βοσνία), Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Όσιγεκ (Κροατία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μάλαγα (Ισπανία), Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Σκέντια (ΠΓΔΜ), Φλοριάνα (Μάλτα), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Ρούνταρ (Μαυροβούνιο), Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Βασλούι (Ρουμανία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Παρτιζάν (Σερβία), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Εσκίσεχιρσπορ (Τουρκία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία).
Keywords
Τυχαία Θέματα