Κουίνσι: «Αγαπάω τον Παναθηναϊκό»

Στην ομάδα που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κλέψει την καρδιά του συνεχίζει ο Κουίνσι Οβούσου. Σε καλή φυσική κατάσταση βρίσκεται, καθώς εδώ και εβδομάδες προπονείται με τον Τζέιμι Λόρενς.
Ευτυχισμένος που τελικά κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο που αγαπάει, στον Παναθηναϊκό δήλωσε πως είναι ο Κουίνσι Οβούσου.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που τον εμπιστεύεται,
μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και για τον Σιμάο που θα του λείψει, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει τη Μάλαγα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κουίνσι Οβούσου στην εφημερίδα "Goal":

- Η μεταγραφή σου εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά είχε happy end. Πώς νιώθεις πλέον μετά το τέλος αυτής της ιστορίας;
«Νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Είμαι εδώ περίπου έναν χρόνο, είχα μία γεμάτη και καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και νιώθω ότι με εμπιστεύονται πολύ, από τη στιγμή που προχώρησαν στη μεταγραφή μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ ένιωσα πολύ άνετα. Οι συμπαίκτες μου ήταν πολύ ανοικτοί μαζί μου και αυτό με έκανε να αποδώσω κι εγώ καλά».

- Αυτό το καλοκαίρι -με εξαίρεση τον Φερέιρα- υπήρξαν πολλές αλλαγές στο κλαμπ. Παραχωρήθηκαν οι μετοχές και δημιουργήθηκε ένα νέο διοικητικό μοντέλο, με τον κόσμο να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Επίσης, άλλαξαν παίκτες αλλά και ο γενικότερος προσανατολισμός και η φιλοσοφία του συλλόγου. Δημιουργήθηκε ένα νέο, φιλόδοξο πρότζεκτ. Είσαι ενήμερος για αυτές τις αλλαγές;

«Ναι, γνωρίζω πως άλλαξαν πολλά στον σύλλογο, αλλά άλλαξαν προς το καλύτερο. Οντως, υπάρχει ένα νέο πολύ σοβαρό πρότζεκτ με την ομάδα να επενδύει στον κόσμο της, όπως κάνουν και πολλά μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη σαν την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό και μπορεί να μας φέρει όλους ακόμη πιο κοντά, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

- Είχες την ευκαιρία να δεις κάποιο από τα έως τώρα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού;

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν μπόρεσα να δω μέχρι στιγμής κανένα από τα ματς της ομάδας. Ειδικά το τελευταίο διάστημα το μυαλό μου ήταν αφοσιωμένο στο θέμα της μεταγραφής μου. Είχα μείνει μακριά απ' όλα και περίμενα να δω τι θα γίνει. Δεν παρακολούθησα πολύ ποδόσφαιρο τελευταία. Το καλό, πλέον, είναι ότι είμαι εδώ. Είμαι στην ομάδα και στο μέρος που ήθελα να είμαι. Και αυτό με ευχαριστεί πολύ».

- Παρότι δεν συμμετείχες στην προετοιμασία με την ομάδα, ενημερωθήκαμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες έκανες μία σειρά από ατομικές προπονήσεις.

«Ναι, εδώ και λίγες εβδομάδες είχα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με τον παλιό παίκτη και σημερινό γυμναστή Τζέιμι Λόρενς. Εκανα κάποια πράγματα συγκεκριμένα αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, διότι είχα την ανησυχία πως εάν υπερβάλλω μπορεί αυτό να μου γυρνούσε μπούμερανγκ και να μου έβγαζε κάποιον μυϊκό τραυματισμό. Εκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να μείνω σε καλή κατάσταση προκειμένου να μη χρειαστώ πολ
Keywords
Τυχαία Θέματα