Ο Ντρου Νίκολας στην ΤΣΣΚΑ

O Ντρου Νίκολας που φερόταν να μιλά με τον Παναθηναϊκό για επιστροφή του στην ομάδα, υπέγραψε για 1+1 χρόνο με την ΤΣΣΚΑ. Στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στο Τριφύλλι!
Ο Ντρου Νίκολας είχε ξεκινήσει συζητήσεις για τη μεγάλη του επιστροφή στο Τριφύλλι με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως τελικά κατέληξε στην ΤΣΣΚΑ
του Μεσίνα.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ για τον επόμενο ένα χρόνο με τους Ρώσους να έχουν οψιόν ανανεώσης του για ένα ακόμα χρόνο αν μείνουν ευχαριστημένοι από τον παίκτη. Κι αυτό γιατί το πέρασμά του από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο δεν ήταν επιτυχημένο και αποχώρησε προτού ολοκληρωθεί η χρονιά.
Ο Νίκολας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ τόνισε:
«Πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια στον Παναθηναϊκό και νοιάζομαι για την ομάδα».

Σε ό,τι αφορά την μεταγραφή του δήλωσε:
«Νιώθω καλά. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια ομάδα που είναι το νούμερο ένα στην Ευρώπη. Επιπλέον, αγωνιζόμενος στην Ευρωλίγκα, έχω συναντήσει αρκετές φορές την ΤΣΣΚΑ και μπορώ να πω πως ξέρω καλά τον σύλλογο και καταλαβαίνω απόλυτα τη φιλοσοφία του που είναι να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο».

Για την περσινή χρονιά του στην Αρμάνι:

«Συμφωνώ με αυτό. Έγινε για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά ξεκίνησα με τραυματισμό. Δεύτερον, μετακόμισα στο Μιλάνο μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό και ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ σε ένα διαφορετικό σύστημα. Τώρα είναι όλα καλά. Όταν έφυγα από την Αρμάνι, είχα πολλές προτάσεις, αλλά προτίμησα να αποθεραπευτώ πλήρως και να προετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν».

Σε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Νίκολας του...Παναθηναϊκού προέβη και ο Ετόρε Μεσίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Νίκολας είναι ένας παίκτης που ολοκληρώνει μια ομάδα. Δεν είναι μόνο σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, ένας πραγματικός επαγγελματίας που πήγε εξαιρετικά για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του δεν θα περιοριστεί στα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και σε άλλους τομείς».
Keywords
Τυχαία Θέματα