Οι κλεψιές, τα ψέμματα και τα... ύπουλα νιαουρίσματα!

Τι κρύβεται πίσω από την αναδημοσίευση άνευ σχετικής άδειας του αφιερώματος του GreenZone στον στον Ανδρέα Βγενόπουλο και στην οικογένειά του από το «αδερφάκι» του Πρωταθλητή με τις γνωστές διασυνδέσεις στο Derby...

«Ψάχνοντας στο διαδίκτυο κάποιο έξτρα στοιχείο για την παναθηναϊκή διαδρομή του Ανδρέα Βγενόπουλου (…) πέσαμε πάνω σ’ έναν «θυσαυρό» πληροφοριών όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για την οικογένειά του».

Παραμελούμε τις ανορθογραφίες
επιπέδου… Derby και περνάμε στην ουσία. Πού ρε παιδιά, τον ανακαλύψατε τον θησαυρό; Δεν είναι ντροπή να γράψετε την πηγή. Στοιχειώδης αρχη δεοντολογίας ονομάζεται, κάτι που όπως φαίνεται δεν γνωρίζουν τι σημαίνει στην εφημερίδα ΓΑΤΑ.

Η φυλλάδα αυτή, λοιπόν, δημοσίευσε αυτούσιο το αφιέρωμα το GreenZone στον Ανδρέα Βγενόπουλο και στην οικογένειά του. Ας προσπεράσουμε το αντιδεοντολογικό της υπόθεσης. Έτσι κι αλλιώς μικρή η ζημιά, αφού πλέον είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι Παναθηναϊκοί που διαβάζουν τη φυλλάδα.

Υπάρχουν άλλα σημαντικότερα, πίσω από τις λέξεις.

Μπορεί να απαντήσει κανείς ποιος είναι ο λόγος που η εφημερίδα που εξειδικεύεται στο... ρεπορτάζ Βαρδινογιάννη, που πολεμάει τον Παναθηναϊκό και ειδικά την περίοδο της πολυμετοχικότητας, που έχει «αδελφικές» σχέσεις με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και το Derby, ασχολήθηκε με ένα αφιέρωμα για τον Ανδρέα Βγενόπουλο;

Μα φυσικά για να τον πολεμήσει. Οι πιο μυημένοι γνωρίζουν καλά αυτή την τακτική...

Θέλουν τον Βγενόπουλο στην επικαιρότητα για να μπορούν να τον πολεμούν. Όσο δεν τους κάνει την χάρη να απαντάει σε συνεχόμενες προκλήσεις και ψέματα, τόσο ο εκνευρισμός τους είναι διάχυτος και ψάχνουν άλλους τρόπους για να τον κρατάνε «ζωντανό».

Μία με ψέματα για... αραβικά σχέδια, μία αναφέρουν ψεύδη για ενδιαφέρον του να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ και μία το σημερινό που με αφορμή το κλεμμένο αφιέρωμα έγραψαν το εξής αναληθές: «ο οποίος ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού». Κάτι που ούτε από τα ρεπορτάζ προκύπτει, ούτε φυσικά θα μπορούσαν να το γνωρίζουν οι συντάκτες μίας εφημερίδας που εξειδικεύεται στο αντι-Παναθηναϊκό, ερυθρόλευκο και Βαρδινογιαννικό ρεπορτάζ.

Ψάχνουν θύματα για να τους την «πέσουν» όταν ο Παναθηναϊκός σκάσει. Όταν τα χρέη χρειαστεί να πληρωθούν. Όταν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές δεν αντέξουν άλλο. Όταν –ευχή μας να μην συμβεί ποτέ- οι μπουλντόζες αρχίσουν να διασχίζουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χωρίς να έχει χτιστεί στον Βοτανικό τίποτε άλλο παρά μόνο το εμπορικό του Βωβού, η… στέρνα και οι ψευτοεγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Τότε λοιπόν, σχεδιάζουν οι κάθε λογής γάτες να «ορμήξουν» και να νιαουρίσουν «που είναι ο Βγενόπουλος που υποσχόταν... που άφηνε να διαρρέει… που ήθελε να φέρει Άραβες, κλπ». Χωρίς να έχει συμβεί τίποτα από αυτά!

Μιλάμε για μυαλά σατανικά αλλά ευτυχώς και προβλέψιμα.
Keywords
Αναζητήσεις
klepsies
Τυχαία Θέματα