"Πατρικές" συμβουλές Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, λίγο μετά την ευχαριστήρια ομιλία του προς τους παίχτες, είχε την ευκαιρία να τα πει σε προσωπικό επίπεδο με ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Συμβουλές έδωσε με τον μοναδικό του τρόπο ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού στους Καρνέζη, Νίνη, Χριστοδουλόπουλο, Καραγκούνη,
Μαυρία, Ταμπάκη και Λαγό.

Συγκεκριμένα, ο Φερέιρα είπε τα εξής:

Στον Καραγκούνη: «Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Σε θαυμάζω, γιατί όποτε παίζεις δίνεις ενέργεια και πάθος στην ομάδα. Είσαι από τους πιο συμαντικούς παίκτες στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σου εύχομαι να πετύχεις και το ρεκόρ συμμετοχών στην Εθνική. Να βγεις πρώτος και να μείνει για πάντα στην ιστορία».

Στον Καρνέζη: «Δεν θέλω να είσαι απογοητευμένος. Συνέχισε να δουλεύεις καλά και θα είσαι στην Εθνική για αρκετά χρόνια. Κατάφερες πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα κι ενώ είχες πολλά να αντιμετωπίσεις. Δες τι έγινε πέρυσι και τι φέτος. Πως ξεκίνησε η φετινή σαιζόν και πως τελείωσε. Κράτα τα θετικά, πίστεψε στον εαυτό σου και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά».

Στον Λάζαρο: «Είσαι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχεις φιλοδοξίες. Πρέπει να ανέβεις επίπεδο, όμως, αν θέλεις να κάνεις μεγαλύτεριο βήμα ή μία μεταγραφή. Οι δύο επόμενες σαιζόν θα είναι κρίσιμες για σένα. Αν δεν το κάνεις... Έχεις πάντως όλα τα προσόντα».

Στον Νίνη: «Είσαι σπουδαίο ταλέντο. Είχες μία δύσκολη χρονιά, αλλά στάθηκες όρθιος. Πηγαίνεις σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψεις και να προσπαθήσεις πολύ για να πας καλά στο Καμπιονάτο. Έχεις πολλά περιθώρια εξέλιξης. Σου εύχομαι να πας καλά, γιατί το αξίζεις, και να έχεις επιτυχίες».

Στους Νέους: «Πρέπει να έχετε το μυαλό στο κεφάλι σας και να δουλεύετε κάθε μέρα και πιο σκληρά για να γίνετε καλύτεροι. Μη δίνετε τεράστια σημασία όταν ακούτε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και άλλες ομάδες, γιατί τότε τη γ...ατε».
Keywords
Τυχαία Θέματα