Προαναγγέλει «εμφύλιο» το Derby News!

Πέταξε της μάσκες η εφημερίδα του Κώστα Γκόντζου μια μέρα πριν το καθοριστικό ματς με τη Μάλαγα... Σε μια παραληρηματική ανοικτή επιστολή τα βάζει με όλους τους μετόχους της ΠΑΕ
Kάπως τσι ονειρεύεται την «ενότητα» και τη «στήριξη» η (δήθεν) πράσινη εφημερίδα Derby News...Θα είχε ενδιαφέρον το ψυχιατρικό πόρισμα για τους συντάκτες της ολοσέλιδης «ανοιχτής επιστολής» της εφημερίδας «Derby News», του γνωστού άλλοτε ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και νυν εκδότη Κώστα Γκόντζου προς τον
εμπνευστή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννη Αλαφούζο. Από τη μία πλευρά προβάλλει το μήνυμα ότι «θα συνεχίσουμε λοιπόν να στηρίζουμε και τον Αλαφούζο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία», από την άλλη όμως επιτίθεται κατά πάντων!

Πρώτος στόχος της ο κόσμος του Παναθηναϊκού επειδή σύμφωνα με την επιστολή της εφημερίδας δεν της δόθηκαν τα 100 εισιτήρια διαρκείας για να τα προσφέρει στους αναγνώστες της επειδή «το απαίτησε μερίδα των οργανωμένων για να «πειστούν» ότι... αξίζει να τον στηρίξουν».

Ακολούθως ξεκίνησε το «ενωτικό» παραλήρημα κατά των μετόχων της ΠΑΕ. «Παρεμπιπτόντως η αίσθησή μας είναι πως το σχετικό «αίτημα» δεν το απαίτησαν μόνο οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι, αλλά ήταν και αποτέλεσμα πίεσης γνωστών «παραγόντων» στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι άλωστε έχουν και σχέσεις «στοργής και... αλληλεγγύης» με την συγκεκριμένη μερίδα».

Μετά την πρώτη «μπηχτή», ακολούθησαν... μαχαιριές με ξεκάθαρους στόχους τους εν ενεργεία μετόχους της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο και με το μήνυμα να μοιάζει απόλυτα εκβιαστικό!

Προσπαθήσαμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, να ξεκαθαρίσουμε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και στον κύριο Αλαφούζο, ότι αυτή την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» την ακολούθησαν κι άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν με πρώτο και καλύτερο τον Νικόλα Πατέρα που είχε πάρει ανάλογη απόφαση πριν τρία χρόνια. Το που κατέληξε τελικά ο Παναθηναϊκός με αυτές τις τακτικές και τη διαιώνιση του μίσους και της διχόνοιας είναι γνωστό.

Οπως και το που κατέληξε και ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας που πίστεψε και αφέθηκε στις «αγκαλιές» όλων αυτών που ζούσαν απ’ αυτή την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και που τώρα έτρεξαν να στριμωχτούν πίσω από τον Γιάννη Αλαφούζο. Οπως αντίστοιχα και το που βρίσκονται τώρα όσοι τότε ξεκίνησαν ιερό πόλεμο και... ξεκαθαρίσματα μέσα στον Παναθηναϊκό, βυθίζοντάς τον στον παραλογισμό, το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό με πρώτο τον Ανδρέα Βγενόπουλο!
Φυσικά η εφημερίδα που πολέμησε όσο καμία άλλη την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό, στον επίλογο της ανοιχτής επιστολής που σε κάθε παράγραφό της χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως μίσος, συμμορία, παραλογισμό, αρρώστια, νταβατζήδες, αλληλοσπαραγμό και όλα τα τσιτάτα που εμπνεύστηκαν οι ανώνυμοι αρθρογράφοι της για να πολεμήσουν την πολυμετοχικότητα καταλήγει αναφέροντας ότι «απαντάμε με κίνηση ενότητας και ουσίας»!
Keywords
Τυχαία Θέματα