Σχεδιάζει τα πλάνα του ο Καζάζης

Έτοιμος είναι ο Στέλιος Καζάζης να προτείνει παίχτες για το ρόστερ του Τριφυλλιού, εάν ευωδοθεί η η υπόθεση με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Οι «πράσινοι» μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα διοικητικά και ως εκ τούτου να μην είναι 100% σίγουρη η είσοδος των επιχειρηματιών, ωστόσο έχοντας ελπίδες πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή, έχουν αρχίσει τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό μέτωπο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η υπόθεση με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για το τμήμα του βόλλεϋ, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Στέλιος Καζάζης.

Ο
έμπειρος τεχνικός ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα του και εξετάζει συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έχουν μόνο οι Μαδούρας και Πρωτοψάλτης. Πέρα από αυτούς τους δύο ο Καζάζης επιθυμεί και την παραμονή του Κάσσανδρου Στίγγα.

Όσον αφορά στη θέση του διαγώνιου επικρατέστερος είναι ο Πέπε Γκονζάλες. Ο 28χρονος διαγώνιος από την Αργεντινή πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα, αφού πέρσι αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ και δεύτερος στους άσους του πρωταθλήματος φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τέλος σε ό,τι αφορά στη θέση του λίμπερο έχει ακουστεί το όνομα του Παύλου Κουζούνη που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης έχει προταθεί και ο Θάνος Παπαδημητρίου που έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης με την ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να επενδύσει στο πολύπαθο αυτό τμήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα