Σκασμένος αλλά «απών»

Διαρροές που μπάζουν, πρόεδρος απών στο ματς που έκανε «μπαμ» ότι θα χαθεί ο έλεγχος, χαμένος χρόνος, ηλεκτροσόκ και η «θαλπωρή» της 2ης θέσης... Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν «σκασμένος» για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, τα οποία τα πληροφορήθηκε από τρίτους αφού ο ίδιος απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στις ΗΠΑ. Στο παιχνίδι δηλαδή που μύριζε «μπαρούτι» και που η διοίκηση δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απουσίαζε.

«Η
ενδοπαναθηναϊκή διαμάχη δυσκολεύει τις προσπάθειες της διοίκησης», έχει διαρρεύσει στον αθλητικό Τύπο. Πώς και ποιοι όμως δημιούργησαν και εξακολουθούν να καλλιεργούν αυτό το κλίμα; Σίγουρα δεν είναι οι φίλαθλοι οι υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν. Δεν είναι οι φίλαθλοι που τη μία βάζουν στο «ψυγείο» παίκτες και στην ουσία τους «δίνουν» στο διψασμένο για αίμα κοινό, και στη συνέχεια τους βγάζουν από την... τιμωρία, σαν να μη συνέβη τίποτα. Ούτε φυσικά είναι οι φίλαθλοι εκείνοι που κάνουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο με ομάδες σαν τη Βέροια, τον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό. Δεν είναι οι φίλαθλοι που κάνουν... μαγικά, ώστε ξαφνικά να σβήσουν οι μηχανές και το 1-0 να γίνει 1-1.

Όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ έλεγε: «Δεν πρόκειται να πάρουμε εν θερμώ αποφάσεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ. Δεν έχει πετύχει. Έχουμε τρία πολύ κρίσιμα ματς που θα κρίνουν τους στόχους μας. Έπειτα από αυτά τα ματς θα ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση».

Τώρα ποιο ακριβώς είναι αυτό το ηλεκτροσόκ… μάλλον τη λύση του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο θα εννοεί. Αυτό, πράγματι, ήταν ηλεκτροσόκ!

Πέρυσι ο μήνας των χειμερινών μεταγραφών πέρασε με τα πριγκιπικά παραμύθια. Εφέτος θα περάσει με... ψύχραιμες αποφάσεις και με σύνεση καθώς αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι σημαντικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τα παιχνίδια με Πλατανιά, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, αναλόγως της εξέλιξης των αγώνων.

Κι άλλος, λοιπόν, χρόνος χαμένος, κι άλλη διχόνοια ανάμεσα στους φιλάθλους και ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην είναι όλο αυτό ένα καλοστημένο σχέδιο που θα διαλύσει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, ώστε να αναπολήσουν ακόμα περισσότεροι τη... θαλπωρή της δεύτερης θέσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα