Το μεγαλύτερο από όλα τα σκάνδαλα: Κολύμβηση 1969

Το Greenzone μιλάει μόνο με αποδείξεις. Απόκομμα αθλητικής εφημερίδας του Σεπτεμβρίου του 1969 αναδεικνύει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον χώρο των σπορ όλων των εποχών...

Δημοσιεύσαμε το κείμενο «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: Ολυμπιακός!» στο οποίο αναφερόμαστε στην εύνοια που έχαιρε ο ΟΣΦΠ κατά την περίοδο της δικτατορίας σε όλα τα αθλήματα. Όπως εξυπακούεται, υπήρξε κόσμος που ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Πολλοί θεώρησαν πως επειδή αποφασίσαμε
να μην παραθέσουμε αποκόμματα εφημερίδων και στοιχεία από το αρχείο μας, δεν τα διαθέτουμε ή πως ακόμα χειρότερα τα βγάλαμε από το μυαλό μας.

Το GreenZone ενημερώνει τους αναγνώστες του, ειδικά προς Πειραιά μεριά, πως κάθε τι που γράφεται στην ιστοσελίδα μας είναι διπλοτσεκαρισμένο και έχουμε αποδείξεις στην κατοχή μας για να το επιβεβαιώνουμε. Φυσικά, όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να «χαρίσουμε» το αρχείο μας σε οπαδούς του Ολυμπιακού, απλώς για να πιστοποιήσουμε τα γραφόμενά μας.

Σήμερα, πάντως, που έχει την τιμητική του ο Ολυμπιακός, λόγω της... «επετείου» της 21ης Απριλίου τους χαρίζουμε την απόδειξη για το πιο βρώμικο ίσως τίτλο της ιστορίας τους. Όταν πραξικοπηματικά ο Ασλανίδης έχρισε συμπρωταθλητές Εθνικό και ΟΣΦΠ στην κολύμβηση το 1969, ενώ πρώτα είχαν αποσυρθεί οικιοθελώς από τη διοργάνωση οι «ερυθρόλευκοι». Όταν πραξικοπηματικά έγινε κλήρωση για το ποια ομάδα από τις δύο θα παίξει στην Ευρώπη και κληρώθηκε ο ΟΣΦΠ.
Keywords
Τυχαία Θέματα