Τρέχουν για να κλείσει το ρόστερ

Η αδυναμία να δοθούν προκαταβολές σε κλεισμένους παίχτες καθιστά το μέλλον του τμήματος αβέβαιο. Τελευταία ημέρα μεταγραφών η σημερινή...

H δημιουργία ομάδας βόλλεϋ ανδρών για τη φετινή περίοδο είναι ένα θαύμα. Και αν δεν υπήρχε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, βέβαιον είναι πως ο Παναθηναϊκός δε θα συμμετείχε καν στην Α1. Ωστόσο τα προβλήματα και οι αναποδιές συνεχίζονται...

Ενώ οι άνθρωποι του ΤΑΑ Παναθηναϊκός
έκαναν αγώνα δρόμου τις τελευταίες ημέρες για να κλείσουν το ρόστερ, η πλευρά των επιχειρηματιών που θα βοηθούσε με ενίσχυση την ομάδα, δεν μπορεί να βρει μετρητά, ώστε να δοθούν οι προκαταβολές σε κλεισμένους, ήδη, παίχτες και να οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές. Οι παίχτες αυτοί είναι οι Λιβαθηνός και Ιωάννου από Έλληνες, ο βραζιλιάνος κεντρικός Μορέιρα και ο γερμανός Μπακουμόφσκι, ο οποίος απομακρύνεται πλέον.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλο το βάρος πέφτει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Μακρόπουλο, που θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να βρει ξανά μόνος του τη λύση. Εφόσον, όμως, κρίνει πως έχει υπερβεί τις δυνατότητές του, δε θα μπορούν να γίνουν άλλες μεταγραφές, η ομάδα θα μείνει με τους υπάρχοντες παίχτες και τα πράγματα θα είναι απελπιστικά.

Να σημειωθεί πως το Τριφύλλι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των νεαρών Κάσσανδρου Στίγγα και Δημήτρη Ζήση για ένα έτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός A.O -TAA ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα λίμπερο, Δημήτρη Ζήση, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Πρέβεζα και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα κεντρικό, Κάσσανδρο Στίγγα. Αμφότεροι οι διεθνείς της Εθνικής εφήβων υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι».
Επίσης, προπονήσεις κάνει, προκειμένου να αποκτηθεί, ο νεαρός Χρήστος Βολουδάκης, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στην υποδοχή.

Μετά απ' όσα έχουν συμβεί από το τέλος της περασμένης δραματικής περιόδου, ο σχεδιασμός και η οργάνωση για το τμήμα είναι ανύπαρκτοι και κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτό. Σήμερα λήγει η μεταγραφική περίοδος και θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η οριστική μορφή του ρόστερ, για να εισάγουμε και τα συμπεράσματά μας για την πορεία που θα διαγράψει το τμήμα...
Keywords
Τυχαία Θέματα