Xperia Τablet Z από την Sony

Η Sony ανακοίνωσε το νέο της δυνατό και πραγματικά πολύ λεπτό tablet Xperia Tablet Z.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Xperia Z, ήρθε η στιγμή για τον Ιαπωνικό κολοσσό να παρουσιάσει το νέο tablet της σειράς Xperia

που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρίας στην κατηγορία αυτή. Μιλάμε για μία πάρα πολύ λεπτή συσκευή με πάχος μόλις 6.9 χιλιοστά και ζυγίζει 495 γραμμάρια! Είναι, δηλαδή, το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της κατηγορίας (10″ οθόνη). Έχει οθόνη 10.1 ίντσες, όπως γράψαμε, και ανάλυσης 1920×1200 pixel με τεχνολογία Mobile Bravia Engine 2. Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 τετραπύρηνος Krait στο 1.5Ghz και μνήμη RAM στα 2GB. Όσον αφορά στις φωτογραφικές του δυνατότητες, στην πίσω όψη συναντάμε 8.1 megapixel κάμερα με αισθητήρα Exmor. Η μνήμη του είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD καρτών μνήμης. Υποστηρίζει δίκτυα 4G/LTE και το πρότυπο NFC. Ενώ για το τέλος αφήσαμε ένα χαρακτηριστικό που, ίσως, ενδιαφέρει πολλούς. Είναι αδιάβροχο και προστατεύεται από σκόνη. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι η μπαταρία του που είναι μόλις 6.000mAh αλλά αυτό οφείλεται στον λεπτό σχεδιασμό του tablet. Εκτός από την τεχνολογία Bravia Engine 2 για βελτίωση της εικόνας χρησιμοποιήθηκε και το S-Force για βελτίωση του ήχου.
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τιμή και διάθεση αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία στην αγορά της Ιαπωνίας. Παρόλα αυτά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη όπως ο προκάτοχός τους (Xperia Tablet S)

Xperia Τablet Z από την Sony

Keywords
Τυχαία Θέματα