Στις 21 Μαΐου η αποκάλυψη του επόμενου XBOX

16:23 8/4/2013 - Πηγή: GameSide

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές (κοινώς έχει βουήξει το διαδίκτυο) τη παρουσίαση του επόμενου XBOX θα τη πραγματοποιήσει η Microsoft σιτς 21 Μαΐου και όχι στις 24 Απριλίου όπως είχαμε αναφέρει τον προηγούμενο μήνα.

Παρόλα αυτά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως πλήρη παρουσίαση της κονσόλας θα έχουμε στη προσεχή έκθεση της E3 σε μία προσπάθεια της Microsoft να τραβήξει

όλα τα βλέμματα πάνω της σε σχέση με την ανταγωνίστρια της, Sony που ανακοίνωσε το PS4 πριν από λίγο καιρό και περιμένει την Ε3 για σπουδαιότερες αποκαλύψεις.

Φήμες επίσης αναφέρουν πως η κυκλοφορία του νέου XBOX είναι προγραμματισένη για το τέλος του 2013 ενώ πρόσφατα είδαμε δημιουργικό στέλεχος της εταιρίας να υποστηρίζει με ειρωνικό τόνο πως η μόνιμη σύνδεση στο ιντερνετ δεν είναι αρνητικό. Η Microsoft πάντως έσπευσε ορθά και “άδειασε” τον υπαλληλό της αναφέροντας πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει και πόσο μάλιστα να ορίζει τις πολιτικές τις εταιρίες όσον αφορά τη νέα της κονσόλα.

Προσωπικά θεωρώ πως τα περι μόνιμης σύνδεσης στο ιντερνετ για το νέο XBOX θα παραμείνει φήμη και δεν πρόκειται να γίνει πράξη γιατί εδώ που τα λέμε καμμία εταιρία του μεγέθους των Microsoft και Sony δεν είναι αφελής ώστε να μην γνωρίζουν ότι πράγματα σαν κι αυτά σημαίνουν κατευθείαν αποτυχία, αρχικά τουλάχστον.

Στις 21 Μαΐου η αποκάλυψη του επόμενου XBOX

Keywords
Τυχαία Θέματα