Τα DLC’s του Castlevania: Lords of Shadow ήταν ”λάθος”

10:05 2/7/2012 - Πηγή: GameSide

Όπως δήλωσε ο developer Dave Cox.

Τα DLC’s του Castlevania: Lords of Shadow ήταν ”λάθος”, όπως παραδέχτηκε ο developer του παιχνιδιού Dave Cox.

Κάνενα από τα 2 δεν είχε προγραμματιστεί – ήταν βιαστικά, λόγω της απρόσμενης επιτυχίας του παιχνιδιού.

”Εμείς ποτέ δεν σχεδιάσαμε να κάνουμε DLC

και εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι η τελική μας απόφαση ήταν λάθος” δήλωσε ο δημιουργός του παιχνιδιού. ”Ήταν βιαστικό” παραδέχτηκε.

Το LoS ήταν, απλά, πολύ δημοφιλής για να μην έχει το δικό του DLC, πρόσθεσε ο Cox.

”Το πρόβλημα ήταν ότι η επιτυχία του παιχνιδιού ήταν μια έκπληξη που δεν περίμενε κανείς μας. Τα ανώτερα διοικητικά στελέχη, μετά την μεγάλη δημοσιότητα που έπαιρνε το παιχνίδι, ήθελαν να βγάλουμε DLC”.΄

”Όταν έχεις επιτυχία, έχεις και πίεση για να φέρεις κάτι άλλο στην Αγορά πολύ γρήγορα. Και νομίζω ότι τελικά ήταν λάθος μας που το κάναμε αυτό”.

Σε περίπτωση λοιπόν που η KONAMI κυκλοφορήσει DLC για το Castlevania: Lords of Shadow 2 (που αναμένεται το επόμενο έτος), θα έχει προγραμματισθεί από την αρχή.

”Έχουμε εμπλουτίσει την Ιστορία που θέλουμε να πούμε αλλά αν κάνουμε DLC  ξανά, θα είναι κάτι που θα το έχουμε προγραμματίσει από νωρίς”.

”Και δεν θα είναι κάτι που θα προσπαθήσει να ”αξιοποιήσει” το φινάλε – θα είναι ίσως μια παράπλευρη ιστορία, που θα ”εμπλουτίζει” την αρχική. Αν κάνουμε και πάλι DLC, θα είναι κάτι πολύ πιο προσεκτικό” δήλωσε τελιώνωντας ο Dave Cox.

Το Casltevania: Lords of Shadow 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Τα DLC’s του Castlevania: Lords of Shadow ήταν ”λάθος”

Keywords
Τυχαία Θέματα