H Google πρόσθεσε 18 νέα χαρακτηριστικά στο Google+

Η Google σήμερα έκανε διαθέσιμες τις νέες εκδόσεις για το Android και το iOS της εφαρμογής Google+, φέρνοντας το Google+ Communities, καθώς και την δυνατότητα να επεξεργαστούν το προφίλ και να σημειώνουν πόσους επισκέπτες θα φέρει κάποιος σε ένα event. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν κινούμενες εικόνες στις δημοσιεύσεις των εκδηλώσεων, και αν έχουν μια συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android

4.2 ή παραπάνω, μπορούν να δημιουργήσουν σφαιρικές φωτογραφίες, ενώ οι χρήστες που τρέχουν το Android 3.0 ή παραπάνω μπορούν να δούν και να εξερευνήσουν τις σφαιρικές φωτογραφίες.

Η έκδοση Android της εφαρμογής τώρα έρχεται με 5GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης για full-size αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών εκτός από την κανονικού μεγέθους επιλογή, η οποία δίνει απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης σε 2048px. Για να επωφεληθείτε από αυτό το χαρακτηριστικό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την Άμεση μεταφόρτωση, η οποία θα σώσει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε ένα ιδιωτικό λεύκωμα στο Google+.

Η ενημέρωση φέρνει επίσης αλλαγές στο σύστημα Events και το σύστημα Hangouts. Το Hangouts element έχει τροποποιηθεί για να χρησιμοποιεί λιγότερο bandwidth, καθιστώντας δυνατό να συμμετάσχετε σε ένα hangout χρησιμοποιώντας μόνο 150KB του bandwidth. Η Google έχει επίσης καταστήσει ευκολότερο να σχεδιάσετε πολλά μέρη μέσω του Events, επιτρέποντας στους χρήστες να αντιγράψουν τα γεγονότα με αυτόματη συμπλήρωση πληροφοριών. Αυτά είναι μερικά νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα