H Sony κυκλοφόρησε την PlayStation εφαρμογή για το iOS και το Android

Η Sony έχει κυκλοφορήσει μια νέα PlayStation εφαρμογή για τις iOS και Android συσκευές, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την PS4 κονσόλα σας από οπουδήποτε. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε τους φίλους

σας στο PlayStation Network, να δείτε τι παίζουν, να συγκρίνετε τα τρόπαια σας, αλλά και να συνομιλήσετε μαζί τους. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε κοινοποίησης, ειδοποιήσεις παιχνιδιών και προσκλήσεις και να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως ένα κινητό πληκτρολόγιο για να εισαγάγετε κείμενο στο PS4 σας πολύ πιο εύκολα από ότι μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Αλλά μακράν το καλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι που μπορείτε να περιηγηθείτε στο PlayStation Store, να δείτε τις τιμές και να αγοράσετε ακόμη και τα παιχνίδια μέσα από την εφαρμογή. Τα παιχνίδια που έχετε αγοράσει στη συνέχεια προωθούνται στο PS4 σας για να τα κατεβάσετε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι όταν είστε έξω και αν έχετε μια αρκετά γρήγορη σύνδεση θα κατεβεί και θα είναι έτοιμο να το παίξετε όταν γυρίσετε στο σπίτι σας.

Η PlayStation εφαρμογή είναι μια παρόμοια προσπάθεια, όπως η Xbox SmartGlass της Microsoft αλλά και οι δύο εφαρμογές διαθέτουν κάποια πράγματα που ο άλλος δεν έχει. Η PlayStation εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη δωρεάν στο App Store και Play Store.

Πηγή : blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα