HDC One: Ο κλώνος του HTC One με τιμή 160 δολάρια

11:21 30/3/2013 - Πηγή: TechFan

Το HDC One είναι ένας κλώνος του HΤC One που εκτός από τον ίδιο σχεδιασμό εξακολουθεί να προσφέρει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά, ειδικά για το χαμηλό κόστος του. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου στην τιμή των 160 δολαρίων.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, η μόνη διαφορά μεταξύ του HDC One και το HTC One είναι η έλλειψη αλουμινίου στο σώμα, με την κινεζική εταιρεία

να το αλλάζει με ένα πλαστικό πλαίσιο. Εκτός από αυτό, τα πάντα είναι το ίδια. Οι διαφορές γίνονται εμφανείς, όμως, όταν αρχίσετε να ψάχνετε στο εσωτερικό της συσκευής.

Το HDC One τρέχει το Android 4,2 Jelly Bean, προσφέρει ένα 1.2GHz quad-core επεξεργαστή MediaTek, μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Qualcomm 600 επεξεργαστή του HTC. Υπάρχει μόνο 1 gigabyte μνήμη RAM και η οθόνη είναι 720p HD. Υπάρχει μια 8 megapixel κάμερα πίσω και μια 2 megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος, καθώς και μια μικρή 1.700 mAh μπαταρία, που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να την φορτίζουν αρκετά συχνά.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα