To Firefox OS ZTE Open Smartphone έφτασε στις ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

15:35 12/8/2013 - Πηγή: TechFan

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε στα χέρια σας ένα νέο Firefox OS ZTE Open smartphone, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η νέα συσκευή θα φτάσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκλειστικά και μόνο από το eBay για $ 79.99. Το νέο Firefox

OS ZTE Open θα είναι εντελώς ξεκλείδωτο. Το νέο λειτουργικό σύστημα Firefox έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα η οποία βασίζεται στο τελευταίο HTML 5 πρότυπο.

Το ZTE Open είναι εξοπλισμένο με όλα όσα θα περιμένατε από ένα smartphone συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικότητας για κλήσεις, μηνύματα, e-mail, φωτογραφική μηχανή, την κοινωνική ενσωμάτωση με το Facebook και το Twitter, location-based υπηρεσίες όπως τους NOKIA HERE χάρτες που περιλαμβάνουν τοπικές διέλευσης και πληροφορίες για την κυκλοφορία, καθώς και το πρόγραμμα Firefox Web browser και το Firefox Marketplace για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Το Firefox OS ZTE Open smartphone θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο στο eBay κατάστημά της ΖΤΕ και στο ΗΠΑ κατάστημα στο eBay και διατίθεται στην τιμή των £ 59,99 ή $79,99 αντίστοιχα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα