Ανακοινώθηκε το Android 4.3 Jelly Bean OS απο την Google

11:26 25/7/2013 - Πηγή: TechFan

Το Android 4.3 έχει ανακοινωθεί επίσημα και ουσιαστικά είναι μια μικρή αναβάθμιση που φέρνει κάποια νέα πράγματα και βελτιώσεις. Η υποστήριξη Multi-user που εισήχθη στο 4.2 έχει βελτιωθεί στο 4.3 συμπεριλαμβάνοντας περιορισμένα προφίλ, με τους χρήστες να μπορούν να περιορίσουν το περιεχόμενο και τις εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η σουίτα των stock εφαρμογών έχει ενημερωθεί, με το Hangouts να αντικαθιστά πλέον επίσημα το Talk. Οι Drive,

Chrome και Maps εφαρμογές έχουν ανανεωθεί. Ο τρόπος που το Android χειρίζεται τις κοινοποιήσεις έχει αλλάξει. Τώρα μπορείτε να δείτε το ιστορικό των ειδοποιήσεων σας. Επίσης, εφαρμογές τρίτων θα έχουν πρόσβαση στις κοινοποιήσεις.

Το OpenGL ES 3.0 πλέον υποστηρίζεται (η Google παρουσίασε εντυπωσιακή βελτίωση στα 3D γραφικά των παιχνιδιών) και τα γραφικά πρέπει να είναι ταχύτερα συνολικά. Για τα παιχνίδια, η Google παρουσίασε τη Google Play Games εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ότι οι φίλοι σας παίζουν αλλά και ένα πίνακα των νικητών του παιχνιδιού.

Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το Bluetooth 4.0 με λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη εμβέλεια για χαμηλού bandwidth αξεσουάρ, όπως τα fitness tracking gadgets).

Η Android 4.3 ενημερωμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις Nexus συσκευές (4, 7, 10) άμεσα. Τα Samsung Galaxy S4 και HTC One Google Play Edition θα πάρουν την ενημέρωση σύντομα.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα