Αποκαλύφθηκε το Apple Watch

11:03 10/9/2014 - Πηγή: TechFan

Το smartwatch της Apple είναι πλέον πραγματικότητα, συνδυάζει την υψηλή αισθητική, έχει μια τετράγωνη οθόνη, έρχεται σε δύο μεγέθη στα 38 χιλιοστά και 42 χιλιοστά και τρεις εκδόσεις, σε χρυσό 18 καρατίων, σε ατσάλι και αλουμίνιο. Όλα θα έχουν λουράκια που αλλάζουν, κεραμικές πλάτες και οθόνες από ζαφείρι. Έξι διαφορετικά λουράκια θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα.

Η οθόνη δεν θα είναι πάντα ενεργοποιημένη, θα ενεργοποιείτε όταν σηκώνετε τον καρπό σας. Η οθόνη αφής είναι πολύ ευαίσθητη στις πιέσεις και μπορείτε να προσθέσετε

προσαρμοσμένες κινήσεις (με κτυπήματα και πιέσεις). Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κορόνα που βρίσκετε στο πλάι της συσκευής (digital crown την ονομάζει η Apple) για να αλληλεπιδράσετε με το ρολόι, για πλοήγηση στο μενού, για να κάνετε ζουμ σε εικόνες κ.ά. και το πλήκτρο λειτουργιών. Το ρολόι θα ενσωματώνει τις φωνητικές εντολές της Siri που ενεργοποιήστε πατώντας παρατεταμένα την κορόνα.

Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί το ρυθμό της καρδιάς, αλλά στηρίζεται στο iPhone για GPS positioning. Οι κοινοποιήσεις από την iOS συσκευή σας θα εμφανιστούν ακριβώς επάνω στο τηλέφωνο. Το επερχόμενο WatchKit θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές για το ρολόι.

Το ρολόι της Apple θα φορτίζει με ένα Magsafe wireless adapter. Ένας μαγνήτης θα καθοδηγήσει το φορτιστή για το ακριβώς σωστό μέρος. Το ρολόι θα κοστίσει $ 350 και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2015. Θα είναι συμβατό με τα νέα iPhone 6 και τα iPhone 5/5C/5S

Keywords
Τυχαία Θέματα