Η Apple κυκλοφόρησε το OS X Mavericks 10.9.1 για το κοινό

Εχθές η Apple κυκλοφόρησε την OS X Mavericks 10.9.1 έκδοση για το κοινό. Η ενημερωμένη έκδοση είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Mac μέσω του Mac App Store κάτω από την καρτέλα Ενημερώσεις. Εναλλακτικά, οι χρήστες Mac

μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού κάτω από το μενού .
Η ενημέρωση συνιστάται για όλους τους χρήστες των 13 και 15 ιντσών MacBook Pro με retina οθόνη (μοντέλο τέλη του 2013) και περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις σε θέματα σταθερότητας και βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει πολλές βελτιώσεις στην ενσωματωμένη εφαρμογή Mail.

Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για το Gmail, βελτιώνει την αξιοπιστία των έξυπνων εισερχομένων και της αναζήτησης, βελτιώνει τη χρησιμότητα των ομάδων επαφών στο Mail, διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει την αναγνώριση από το VoiceOver emoji, εισάγει τον Safari 7.0.1 . και μια σειρά από άλλες διάφορες δευτερεύοντες βελτιώσεις.

Για τον πλήρη κατάλογο των βελτιώσεων στο OS X 10.9.1 Μάβερικς μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της Apple μέσω αυτού του συνδέσμου. Η ενημέρωση θα απαιτήσει επανεκκίνηση μετά τη λήψη, οπότε φροντίστε να αποθηκεύστε όλες τις εργασίες πριν από την πρόοδο με την ενημέρωση. Όπως και με κάθε ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πρώτα, για να εξασφαλισθεί η ασφάλεια των δεδομένων σας αν πάει κάτι στραβά.

Πηγή: modmyi.com

Keywords
Τυχαία Θέματα