Η Google Field Trip εφαρμογή για το iOS σας βοηθάει να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο σας

12:27 9/3/2013 - Πηγή: TechFan

Αναμφισβήτητα η Google έχει δημιουργήσει την απόλυτη σουίτα των iOS εφαρμογών. Οι Google’s Maps, Search, Gmail και YouTube εφαρμογές όλες θεωρούνται must-have εφαρμογές αν είστε χρήστης του iOS. Η Google διαθέτει

μια νέα εφαρμογή για το iOS που ονομάζεται Field Trip.

Η Google περιγράφει την Field Trip ως οδηγό για “δροσερά, κρυφά και μοναδικά πράγματα στον κόσμο γύρω σας”, έχοντας μια σειρά από μεγάλους συνεργάτες που υποστηρίζουν την υπηρεσία όπως οι Zagat, Public Art Archive και Dezeen. Η Field Trip εφαρμογή είναι σε θέση να παρέχει σχετικές πληροφορίες και σημεία ενδιαφέροντος με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας. Όμως ξεπερνάει την απλή παροχή πληροφοριών, δίνονταν σας την δυνατότητα να μάθετε για τον κόσμο γύρω σας όπως την ιστορία ενός συγκεκριμένου δρόμου ή χώρου.

Εάν είστε το είδος του ατόμου που θα ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με το περιβάλλον του ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με μια ομάδα τουριστών, η Google Field Trip μπορεί να είναι η εφαρμογή που ψάχνετε καθώς αυτή θα σας προσφέρει αμέτρητες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα