Η MSI παρουσιάζει τα πρώτα Gaming Laptops με AMD Richland A10 επεξεργαστή

15:13 22/5/2013 - Πηγή: TechFan

Η MSI παρουσιάζει τους νέους και ανανεωμένους GX70 και GX60, τους πρώτους gamingφορητούς υπολογιστές στον κόσμο με AMD Richland A10-5750M επεξεργαστές.

Μέρος της βραβευμένης MSI G σειράς gaming φορητών υπολογιστών, οι νέοι GX70 και GX60 τώρα αναβαθμίζονται με τον νεότερο επεξεργαστή της AMD, ο οποίος υπόσχεται μια αύξηση στην οπτική απόδοση έως και κατά

40 τοις εκατό σε σχέση με προηγούμενες γενιές. Ο νέος επεξεργαστής αυξάνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση της CPU, με αποτέλεσμα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα παιχνιδιού με πιο ευκρινή, πιο φωτεινή και μια πιο ρεαλιστική οπτική εμπειρία.

Ο GX70 είναι επίσης εξοπλισμένος και με άλλες τεχνολογίες αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των νέων AMD Radeon HD 8970M γραφικών, Eyefinity 3D τεχνολογία της AMD που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν πολλαπλές ανεξάρτητες εξόδους οθόνης ταυτόχρονα, Killer E2200 Game Networking για την εξάλειψη χρονικής υστέρησης και ένα πλήρες χρωμάτων οπίσθιου φωτισμού SteelSeries Gaming Keyboard. Για να παραχθεί μια απαράμιλλη καθηλωτική εμπειρία, είναι επίσης εφοδιασμένο με THX ηχεία με ενσωματωμένο subwoofer.

Και οι δύο μονάδες διαθέτουν επίσης Blu-ray Disc, μια 1920×1080 Full HD αντι ανακλαστική οθόνη που μειώνει την καταπόνηση των ματιών, ενώ διευρύνει το οπτικό πεδίο, 9 cell μπαταρία, επίχρυσες υποδοχές ήχου για πεντακάθαρο και υψηλής πιστότητας ήχο και άλλα. Δείτε παρακάτω τα πλήρη χαρακτηριστικά.

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα