Η Yamaha YAS-103 sound bar υποστηρίζει Bluetooth streaming και smartphone εφαρμογή

19:11 19/2/2014 - Πηγή: TechFan

Η Yamaha κατασκευάσει sound bars και άλλα προϊόντα ήχου για πολλά χρόνια. Το τελευταίο εργαλείο ήχου είναι το YAS-103. Το YAS-103 είναι ένα αναβαθμισμένο YAS-101, το οποίο είναι το καλύτερο soundbar που προσφέρει η Yamaha. Το νέο YAS-103 σε σύγκριση με το 101 περιλαμβάνει Bluetooth audio streaming και την δυνατότητα να ελέγχετε από μια smartphone εφαρμογή.

Το 103 έχει μια απλή σχεδίαση με ενσωματωμένο subwoofer

που προσφέρει βαθιά μπάσα, χωρίς να χρειάζεται ένα ξεχωριστό subwoofer. Το soundbar μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Yamaha Home Theater Controller που είναι διαθέσιμη για iOS και Android χρήστες. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόσουν τις επιλογές εισόδου, ​​τα surround modes, καθώς και άλλες ρυθμίσεις από το smartphone τους.

Το YAS-103 διαθέτει επίσης την τεχνολογία Yamaha AIR SURROUND XTREME και υποστηρίζει Dolby Digital και DTS για virtual 7.1 surround ήχο. Το soundbar έχει ένα ζευγάρι full range drivers, ένα ζευγάρι down firing subwoofers και bass reflex port. Το χαμηλό προφίλ του σχεδιασμού του soundbar ήχου έχει ως στόχο να μπει κάτω από μια οθόνη τηλεόρασης και μπορεί να λειτουργεί με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το YAS-103 sound bar θα ξεκινήσει να πωλείται αυτό το μήνα για $ 299.95.

Πηγή: slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα