iWatch εσνσωμάτωση με Χάρτες! [Concept]

19:36 25/5/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα νέο concept από τον σχεδιαστή Martin Hajek μας δίνει μια γεύση του πώς η εφαρμογή Maps μπορεί να μοιάζει στο φημολογούμενο SmartWatch της Apple . Ο Hajek βλέπει το SmartWatch, που ονομάστηκε “iWatch,” ως σύντροφο για το iPhone, το οποίο το παρουσιάζει στα σχέδια του για το iWatch.

Το ρολόι έχει μια οθόνη που είναι από άκρη σε άκρη και δείχνει τις κατευθύνσεις σε μια συγκεκριμένη θέση. Το interface των χαρτών δεν

έχει μεταφερθεί στο iWatch, αλλά εμφανίζει μόνο τις σχετικές πληροφορίες, όπως μια “στροφή” σε x μέτρα. Μια εφαρμογή για Χάρτες μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίπτωση για τη χρήση της σε SmartWatch κατά την οδήγηση, μας δίνει μια καλή ιδέα για το πώς ένα έξυπνο ρόλοι θα μπορούσε να γίνει μια δεύτερη οθόνη για συσκευές όπως το iPhone και θα μπορούσε να είναι αρκετά χρήσιμο, για το περπάτημα ή το τρέξιμο.

Το ίδιο το ρολόι έχει ένα κυρτό μεταλλικό σώμα και ένα δερμάτινο λουρί, το οποίο είναι χαραγμένο με το λογότυπο της Apple. Υπάρχει επίσης μια μπροστινή κάμερα, ένα κουμπί που πιθανότατα είναι για το Sleep.

Πηγή: applemania

Keywords
Τυχαία Θέματα