Νέα Toshiba Satellite Click series laptops με αποσπώμενες οθόνες

14:52 5/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Toshiba παρουσιάζει ένα νέο αποσπώμενο tabletstyle laptop που ονομάζεται Satellite Click. Είναι ένα δύο τεμαχίων υπολογιστής, ο οποίος διαθέτει ένα 13,3 ιντσών tablet και μια βάση με πληκτρολόγιο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το tablet ως ένα notebook.

Το

Toshiba Click W30Dt διαθέτει ένα AMD A4 Temash επεξεργαστή, AMD Radeon 8000 γραφικά, 4GB μνήμηςRAM και σκληρό δίσκο 500GB. Ακόμα θα βρείτεθύρα micro USB 2.0, θύρα HDMI και υποδοχή κάρτας microSD. Η βάση πληκτρολόγιο διαθέτει μια πλήρους μεγέθους θύρα USB 3.0 και μια επιπλέον μπαταρία που παρέχει επιπλέον ενέργεια και φορτίζει την μπαταρία του tablet όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη.

Η Toshiba λέει ότι το tablet θα πρέπει να διαρκεί περίπου 5 ώρες, ενώ με τη βάση πληκτρολόγιο εκτείνεται στις 7 ώρες. Ενώ το Toshiba Click W30Dt θα διατίθεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ, από το Best Buy και την Toshiba για 599 δολάρια, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα Satellite W30t μοντέλο με Intel Haswell επεξεργαστή και Intel HD 4300 γραφικά σε άλλες περιοχές.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα