Νέο Logitech G502 gaming ποντίκι με 12000 DPI αισθητήρα

17:48 8/4/2014 - Πηγή: TechFan

Η Logitech έχει κυκλοφορήσει ένα νέο gaming ποντίκι που ονομάζεται G502 Proteus Core. Το G502 διαθέτει έναν dpi 12000 αισθητήρα με τους παίκτες να μπορούν να αλλάξουν την ευαισθησία του ποντικιού από 200 dpi έως 12000 dpi ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το ποντίκι είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμο και διαθέτει ρύθμισης της επιφάνειας εργασίας.
Η ρύθμιση της επιφάνειας επιτρέπει στον παίκτη να συντονίσει τον αισθητήρα να λειτουργεί άριστα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό σημαίνει

ότι μπορεί να ρυθμιστεί για να εργαστεί σε μια λαμπερή επιφάνεια, σε ένα μαύρο mouse pad, ή σε ένα λευκό mouse pad, για παράδειγμα. Η Logitech περιλαμβάνει επίσης βάρη που επιτρέπουν στον gamer να προσαρμόσει το βάρος του ποντικιού και το κέντρο ισορροπίας. Ο αισθητήρας μέσα στο ποντίκι μπορεί να ακολουθήσει έως και 300 ίντσες ανά δευτερόλεπτο.

Το G502 διαθέτει 11 κουμπιά στο σύνολο που μπορεί να συνδέονται με τις μακροεντολές και εντολές. ΗLogitech εξοπλίζει το ποντίκι με τη δική του μνήμη για την αποθήκευση μακροεντολών και το δικό του ARM 32 - bit επεξεργαστή. Ένας ultrafast τροχός κύλισης περιλαμβάνετε για να κάνει την πλοήγηση σε μεγάλες σελίδες ταχύτατα. Το G502 θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη για 79,99 δολάρια.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα