Οι Windows Phone 8 χρήστες θα δεχθούν την GDR2 ενημέρωση σύντομα

19:10 12/7/2013 - Πηγή: TechFan

Οι Windows Phone 8 χρήστες μπορούν να περιμένουν μια ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Αναφέρεται ως η General Distribution Release 2 (GDDR2) (8.0.10327.77) και θα φέρει αρκετές βελτιώσεις, αλλά θα είναι σχετικά ήσσονος σημασίας. Μια πιο σημαντική ενημερωμένη έκδοση των Windows Phone, η ‘Blue’, είναι προς το παρόν υπό ανάπτυξη, αλλά δεν αναμένεται να την δούμε πριν το 2014. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του είναι

το notification center το οποίο έχει ήδη διαρρεύσει.

Σύμφωνα με τη Windows Phone 8 update history σελίδα, μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις είναι η Music Xbox εφαρμογή. Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν πιο εύκολα μουσική, να την επιλέξουν, να την σημειώσουν και να τη κατεβάσουν. Το μεταδιδόμενο τραγούδι έχει επίσης βελτιωθεί, έτσι ώστε οι πληροφορίες για τον καλλιτέχνη και το κομμάτι να είναι πιο ακριβής. Η δυνατότητα πρόσβασης σε ραδιόφωνο FM έχει προστεθεί στα τηλέφωνα, όταν το ραδιόφωνο το επιτρέπει.

Σε περίπτωση που υποστηρίζεται από τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, μια νέα λειτουργία Sense δεδομένων θα επιτρέψει στους χρήστες να παρακολουθούν τη χρήση δεδομένων τους. Οι χρήστες θα μπορούν να θέτουν όρια δεδομένων ή να παρακολουθούν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα περισσότερα δεδομένα. Οι Skype και Lync εφαρμογές έχουν ενημερωθεί με βελτιωμένες επιδόσεις και σταθερότητα, με τον Internet Explorer να προσφέρει τώρα καλύτερη υποστήριξη για HTML5. Οι χρήστες θα είναι πλέον σε θέση επίσης να ρυθμίσουν το φακό τους, ώστε να ανοίγει αυτόματα όταν η εφαρμογή της κάμερας έχει ξεκινήσει.

Πηγή : wpcentral.com

Keywords
Τυχαία Θέματα